[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: claw93
Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
Daca imi cumpar un neon T8 aquarelle sau un osram 865 ma ajuta ?
Le am primit pe amandoua de la un prieten de familie si nu stiam care sa il aleg ma gandeam ca eheim este prea puternic pentru 54 l scrie ca merge de la 100 la 200 l....

In legatura cu lumina e T8 45 cm... ma gandeam sa il inlocuiesc cu un osram 865 sau un aquarelle de 15 w...
La un acvariu Juwel de 54 de l ajunge un T8 de 15 w ?Nu doresc plante pretentioase elodeea,cabomba,moss,anuabias...
Am la acvariul juwel de 54 L o nelamurire?

Am 2 filtre: 1 Juwel Pump 280,289l/h

si 1 Eheim Powerball 2210 reglaj 220-650l/h

Care dintre ele sa aleg?

Si la acvariu am neon 1x15w cum pot sa aflu ce fel de neon e,ce soclu e,cati mm are... ?
Orza Sebastian wrote:Pai da. Am un acvariu de 54l. Am 3 Anubii legate de un lemn nu stiu sigur cum se numeste. Nu sunt prea profesionist,acvariul il am dinaintea revelionului.Nu am substrat pentru plante am pietris de culori diferite.In prima perioada sa cam tulburat apa dar akum si-a revenit.Pe langa cele 3 anubii mai am 3 plante artificiale. Am incalzitor de apa,un aerator si un aparat de absorbit mizeria cu burete. Despre pesti: Am un o pereche de betha, 4 guppy,2 zebre roz si 2 normale,2 sanitari,2 platti,2 gurammy,2 neoni albastrii si 2 negrii,4 cardinali ,5 sifori si 2 mooly dalmatieni(cu pete) si cam atat

smilie Cum au loc pestisorii aia acolo.Te rog fa ceva in privinta asta,acvariul este suprapopulat ps ai probleme cu masculul betta?

Destul de suprapopulat acvariul tau
Acariul: Swist 25L 40x25x25 cm
Filtru:Resun Mini Filter 5W,merge pana la 60 L + un burete de schimb
Pompa aer:Hailea Aco-2201
Substrat colorat bleu granulatie 2-3mm 4 kg
Perdea de aer:Resun de 38 cm
Lampa Clapping:Lampa care se prinde de acvariu,becul este economic 13 W 6500k E27

Pret pachet:80 RON
io zic ca face fata
pai la mn in camera sunt constant 23 24 grade si termostatul este dat pe 24 grade si in acvariu sunt 25.5 grade.. ciudat nu ?
Un termostat TetraTec HT 25,25 w face fata la un acvariu de 45 L?
cati litri are un acvariu de 50 30 35?
Elodeea din acvariu mi au facut niste puiuti cam la 5 cm,sunt 4 ,vreau sa stiu daca pot sa infig in gaurele de la buturuga.Mor in felul asta?
http://i56.tinypic.com/oqwqhz.jpg

http://i56.tinypic.com/jhsrq8.jpg

http://i56.tinypic.com/f9pau.jpg
PE BUCATI

Acariul: Swist 25L 40x25x25 cm : 35 lei
Termostat:TetraTec ht 25,25 W 45 lei
Filtru:Resun Mini Filter 5W,merge pana la 60 L + un burete de schimb 25 lei
Pompa aer:Hailea Aco-2201\ 30 lei
Lampa Clapping:Lampa care se prinde de acvariu,becul este economic 13 W 6500k E27 50 lei
Perdea de aer:Resun de 38 cm 15 lei
Substrat colorat bleu granulatie 2-3mm 4 kg 10 lei
poti sa-mi dai si mie niste linkuri cu maternitati pentru guppy care se pun in acvariu?
Maternitatea se pune in acvariu sau se tine separat?
150 RON ultima ofertaa !! haidetiii o sa fie o pepiniera frumoasa pentru pui
elodeea densa atat vreo 10 fire
Sa fie oare guppy?,mentionez ca am in acvariul de 25L 5 guppy(3f+2m) si 3 cory,de mancare le dau TetraMin Granules.Si am cumparat azi niste TetraPro Vegetable cu concentratie de spirulina si TetraMin Crisps...
160 RON

Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
Go to: