[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: claw93
Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
giany as dori si eu un pot de java moss poti sa imi arati o poza?
As dori sa tin alaturi de neoni mei 9 la numar,3corydoras,1 mascul guppy si niste alevini(care ii voi sorta sa aleg din ei inca 4 masculi guppy) niste tetrazoane ,as dori sa stiu daca sunt compatibili sau daca vor ciupi coditele guppylor?
pentru adaugarea de un nou drosser(ca ex cel de 1x15w) este nevoie de urmatoarele materiale: balastul,soclurile,firulile,neonul,si firul ca intra in priza?
ms mult as mai avea o intrebare am fost azi la marbo si mi am luat un osram 865 de 15 w,nu aveau drosser 2x15 w sa imi modific capacul.....ce as putea sa fac ,aveau decat 1x15w... cum as putea sa le pun pe ambele pe acelasi fir de priza nush daca ma intelegeti....(Si daca ar fi sa il pun pe al 2 lea ce neon sa aleg,tot 865 sau altceva?)
Marbo au magazin in bucuresti? sau trimit doar acasa?
este vreo problema daca tin 5 masculi de guppy fara nici o femela?
deci lampa nu este una speciala pentru acvariu dar este de asa natura incat pt un acvariu de 25l este perfect uite o poza http://img196.imageshack.us/i/23012011052.jpg/
150RON + diferenta in functie de ce filtru extern...
Neon L 15W/77 Fluora, T8 - Osram sau Neon L 15W/865, T8 soclu G13 - Osram?
un pret la ce?
vreau sa il folosesc la bomba cu gelatina
Vand Acavariu Swist 25L,Dimensiuni:40x25x25 (L/l/h)
Filtru intern:Resun Minifilter 5W (Suporta pana la acvariu de 60L) +burete de schimb
Incalzitor:TetraTec Ht 25,25W
Pompa de aer:Hailea 2201
Perdea de aer:Resun de 38 cm(se ataseaza la pompa de aer)
Lampa care se prinde de marginea acvariului,cu bec economic de 13 w 6500k

+ Diferenta
ms mult alber
am inteles ca nu trebui sa te iei dupa prospect..nush
Daca am folosit Jbl aqua basis,trebuie sa merg tot pe JBL? ferropol si ferropol 24?Imi puteti spune in cazul asta cum se folosesc fiecare la acvariul de 54 l,cu plante cabomba,eloodea,ludwigia,vallisneria?
Puii de guppy,cat timp trebuie sa ii tin in maternitate sa nu mai fie mancati de ceilalti pesti?
doar in bucuresti si spuneti si pretu,as dori vreo 4 5
27 de grade in acvariu cu ce am in el este grav?Mentionez ca nu folosesc incalzitor(am dar nu folosesc)deoarece e foarte cald in camera
ciprian nu cumva exista un drosser tot 2x15 w nu osram dar nici chinazerie sa nu coste atat.Si app inafara de drosser socluri hidroizolate fire(app ce fire imi trebuiesc) ce mai trebuie?
http://img511.imageshack.us/i/06022011074.jpg/ ceva in genu asta scuzati linile strambe

Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
Go to: