Message |
|
la acest bec osram economic de 8 w,am inteles ca 8w de bec economic este diferit fata de un bec normal de 8 W de exemplu
|
 |
|
la acvariul meu de 25 L,care deocamadata este in procesul de ciclare,am in el elodea densa si as dori sa stiu dintre un bec normal de 25 W Philips si Oasram Economic de 8W care sa il aleg?
|
 |
|
Si as mai avea o intrebare,dupa 3 zile aproape de cand a inceput ciclarea,azi dimineata a inceput sa se albeasca apa,acum la ora asta e si mai alba aproape mai vad plantele.Este normal?
|
 |
|
acvariul esti in proces ce ciclare,ieri am cumparat ca planta elodeea densa si azi am observat ca in bazin se afla 2 melci foarte micuti si in ca o vietate ca un fel de vierme acela la fel foarte micut si cand circula prin apa se intinde si apoi se inchide ce parere aveti?
|
 |
|
pentru acest timp de planta ce ar trebui sa stiu?
Cum se intretine ?
|
 |
|
am luat 15 L de apa ciclata de la un pet shop si restu am pus eu din cea care a ramas ciclata 2 zile si cu solutie... sper ca e ok
la acvariul acesta de 25 L trebuie un bec de 25 W? dala econimic alb asa ?
|
 |
|
Tocmai am pus in acvariu niste plante.Elodea densa si vallisneria asiatica (spiralata-scurta).Si pesti am pus 4 neoni si 2 cardinali
ce parere aveti este ok asa?
acvariu este de 25 L si as dori sa mai stiu si eu ceva,am o lampa cu bec de 40 W dar este la o distanta 50 cm de acvariu este vreo problema cu ea pana imi cumpar alta speciala?
|
 |
|
sincer din punctul meu de vedere nu vrea sa ma complic cu plante la un bazin asa de mic .Imi va afecta drastic vietatile daca nu pun plante?Rolul plantelor nu se poate inlocui cu altceva?
|
 |
|
un acvariu fara plante naturale ,este vreo problema?
|
 |
|
am cumparat din horbach o punga de 2.5kg de pietris...Colorkies enzianblau 2-3mm ar fi bun si de plante?
|
 |
|
in legatura cu lampa dolly sti cumva vreun shop prin bucuresti unde as putea gasi?
|
 |
|
sunt super microsbora
|
 |
|
Pana acum am procedat in felul urmator.Domnul de la Pet Shop mi-a spus in felu urmator: Pune pietrisul un strat de 3 cm..,monteaza echipamentele,umplel cu apa de la robinet,pune in functie echipamentele si sa pun 5ml de Sera Aquatan si sa il las aprox 4 5 zile sa functioneze filtrul non stop si apoi pot sa ma gandesc sa bag si pestisorii in el.E bine ce am facut?
|
 |
|
Dar nu vor fi prea singurei ? adica acvariu e de 25 l dar pare destul de mare pentru 4 pestisori de 4 cm
|
 |
|
Lampa Clapping de 10-15 W
|
 |
|
Pai atunci dupa calculele mele in acest acvariu pot sa pun doar 3 neoni si un sanitar ?
|
 |
|
Mi-am cumparat un bazin de 25l,termostat Tetra 25w,filtru Resun MiniFilter 5W (scrie ca poate fi folosit Max 60L) si as mai avea nevoie de o lampa clapping de 12 W m am interesat ca ar trebui pt un bazin de 25L.
Am si eu urmatoarele intrebari:1.As putea sa pun in acest mic acvariu 6 neoni,3guppy si 2 sanitari de talie mica?
2.De unde mi-as putea procura o lampa cum am mentionat mai sus?
3.Ce plante as putea sa pun in acest acvariu micutz
|
 |
|
Ma numesc Bogdan Claudiu (Bogdan numele de familie) si tocmai m-am apucat de acvaristica.Astazi mi-am procurat echipamentele si as dori niste sfaturi.
Mi-am cumparat un bazin de 25l,termostat Tetra 25w,filtru Resun MiniFilter 5W (scrie ca poate fi folosit Max 60L) si as mai avea nevoie de o lampa clapping de 12 W m am interesat ca ar trebui pt un bazin de 25L.
|
 |
|