[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: claw93
Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
Am un beta in acvariu si as dori sa il pun separat,singurel intr-un bol ,cum ar trebui sa procedez?trebuie filtru de apa in bol ?de cat sa fie bolul?
Apa care am puso in acvariu are NO3 10 mg/l si NO2 0,4,pH 7,4 Ps Apa fiind de la robinet
Acum apa din acvariu ,in ziua a 6 de ciclare are NO3 25 aprox si NO2 5 6,Ph 7,6

Imi poate explica cineva dc au crescut Nitritii si Nitratii din apa?
Din horbach
pentru al schimba presupun ca trebuie sa scot apa din acvariu nu ?
un motivv te rog m ai bagat la panica?
Betta au probleme cu cory?
Ideea este ca am observat ca incaierarile sunt doar atunci cand vine vorba de mancare in rest parca ai naibi se ignora,cei 2 stau intr-o parte si betta in cealalta parte nu prea se intersecteaza...
ideea este in felu urmator Tanichthys Albonubes il cam trag de coada pe el si fuge de mama focului.E ceva gen care pe care si cand ma gadesc ca sunt pe un sfert cat betta
Iti pun o poza nu stiu daca e femela sau mascul.
http://img809.imageshack.us/i/13012011041.jpg/
Astia sunt sigur.Ms mult
Inca o intrebare,sunt compatibili cu beta?
http://img835.imageshack.us/i/13012011043.jpg/
Ok am inteles dar atunci dc scrie pe becurile economice care le-am vazut in magazin 12-13 W 6400k lumina rece?
deci de ex sa caut un bec economic Osram sau Philips 12-13 W cu spectru 6400k si sa fie lumina calda ?Si app care e diferenta intre 2700k si 6400k?
Deci o ultima intrebare sa aleg un bec economic 12-13W cu 6400k sau 2700k?
Am fost in magazine si nu am vazut bec economic 12-13 W cu lumina calda si sa aibe 6400k,doar becuri economice 12-13W lumina calda,dar 2700k.Pe aceleas 6400k scria lumina rece
As dori si eu niste teste de apa pH,NO2,NO3,NH3,gH dar sa fie 1 2 bucati la fiecare din ele.Este cineva?
Ce bec economic ar trebui sa pun la un acvariu de 25 L?Cati W sa aibe si Cat k? mentionez ca lampa care o folosesc are filetajul E27
vreau sa mentionez ca apa numai este tulbure ,adica mai este dar in jur de 10 % maxim fata de cum era cand am pus prima oara apa in el.Dar acvariul inca miroase si asta nu-mi place.In legatura cu testele de apa,nu am deocamdata bugetul necesar sa cumpar un pachet de Teste 5 in 1 Jbl Sau tetra.As dori sa stiu daca se pot gasi la bucata gen,1 din fiecare pH kH gH no2 no3... etc
Pai am asa bazin de 25L,Filtru Resun 5W cu tot cu pompa de aer,in rest subtrat de pietris cumparat din horbach si cateva plantute elodeea densa...
Sunt in ziua a 3 de ciclare la un bazin de 25 L si apa s a facut tulbure,albicioasa asa si a inceput sa miroasa foarte foarte urat este normal?

Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
Go to: