[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: claw93
Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
io ma gandeam in felu urmator,in cutia in care este drosser actual 1x15w sa il pun pe cel de 2x15w.. SI prin partile laterale sa fac niste gaurele pentru fire care vor ajunge la soclurile pentru celalalt neon
Care e diferenta dintre un osram la 60 ron si o chinezarie la 10 ron? 30w sunt sufiecienti pentru 54l?
Daca acvariul a fost ciclat ca la carte,bacteriile se afla si in substrat.Dupa parerea mea nu cred ca s-a deciclat.Bacteriile din filtru acela nu cred ca mai exista.Poti urmari cu niste teste valorile apei.
Deci vreau mai intai sa imi cer scuze pentru toate topicurile deschise de mine pe acest forum,cand puteam sa le scriu pe toate aici.Imi cer scuze.

Acvariul este un Juwel 60,54l
Filtru este un eheim 2212
Substratul Aqua Basis 1,5kg si 10 kg de nisip 2-4mm amestecat si cu nisip 1-2mm

Acvariul este in perioada de ciclare cu pesti deoarece nu aveam unde sa ii mut din fostul acvariu,nu am putut sa ii tin acolo ca l-am dat.

Pesti sunt 3cory 5 guppy 2kuhly si 2 pomaceea

Co2 am o bomba drojdie,2 bule pe secunda
Fertilizanti imi voi procura zilele astea ferropol si ferropol 24
Problema este cu lumina,1x15w din dotare,am de gand sa mai pun inca un tub t8 de 15 w dar inca nu am gasit drosser 2x15w.
Plante am Elodeea,Cabomba aquatica,Ludwigia Natans,Vallisneria

Daca as vrea sa mai adaug 6 neoni dupa calculele mele trebuie sa renunt la guppy nu ?

Poza: http://img11.imageshack.us/i/17022011093.jpg/

As dori sa stiu daca pot sa cer in acest topic si tot felu de sfaturi sa numai deschid zeci de topicuri?
exact ce ai zis tu, suport de plastic cu cele 4 sau 3 ventuze,scuza-mi exprimarea te rog
cu un drosser de 2x18 w pot sa pun un neon 18 w si unul de 15 w?
unde pot gasi un drosser 2x15w T8 aveti idee?
guppy au stat vreo 20 min asa dupa si au revenit nush ce au avut,am fiert alea acum sa vedem ce va fi,am schimbat si 20 % din apa
Ventuza pentru filtru intern eheim 2212,aceea care se orinte de spate sa il pot prinde de acvariu
1.Treceti locatia in My Profile,2.Nu are ce cauta broscuta in acvariu,acvariul trebuie ciclat din cauza asta ti au murit pestii
cea mica din dreapta am avut o in acvariul vechi si nu e problema de la ea sigur,cea mare am clatito bine inainte ,e posibil sa fie si de la ea... dar totusi tot de la fertilizant cred ca e ,mi s a umplut buretele filtrului de namol off
din cauza fertilizantului Aqua Basis s-a cam umplut apa de elf nush pe unde a scapat ca am pus substrat 4 cm in fata 5 cm spate... cum pot sa rezolv apa e putin maronie.....dupa 3 zile numai este chiar asa rau dar inca este atasez niste poze

http://img84.imageshack.us/i/06022011076x.jpg/
Unde pot gasi asa ceva,am fost la horbach si la vreo 3 pet shopuri nu am gasit.....vreua sa le folosesc pentru bomba de co2 cu drojdie
Cumpar capac pvc 60 30 ,cu sistem de 2 Neoane T8 de 18 w sau 15 w
Puteti sa imi dati si mie un plan exact pentru o bomba de co2 va rog

Am cautat pe forum dar nu am gasit decat compozitia..
Filtru s-a dat
Substra s-a dat
Termostat s-a dat

Ramane Acariul: Swist 25L 40x25x25 cm
Lampa Clapping:Lampa care se prinde de acvariu,becul este economic 13 W 6500k E27
Perdea de aer:Resun de 38 cm

40RON
Ce parere aveti despre Ludwigia natans,Cabomba aquatica,vallisneria asiatica?

Sunt pretentioase?Trebuie co2 pentru ele?Lumina cum ar trebui sa fie?
Juwel Rekord 60 are capacu 1x15W

Mentionez ca imediat dupa neon vine usa aceea... nu gasesc o modalitate.... stiti vreuna?
Unde gasesc si eu ?

Si la acvariu Juwel Rekord cum as putea sa mai adaug un neon in capac?
Am un filtru intern Eheim Aquaball 2212 si mi s a rupt acea elice gen nush cum sa explic,care motorasul o invarte sa traga apa,unde pot gasi si eu una de schimb?mentioneez ca este elicea legate gen de un betisor ...Va rog ajutor

Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
Go to: