Message |
|
cu botia cu siguranta vei rezolva problema in scurt timp,poti pune 4 melci asasini acum depinde ce invazie ai tu acolo...daca ai 20 30 sa zice ca e posibil dar daca ai 60 70 sigur nu fac fata
|
 |
|
interesant,poti pune o poza in ansamblu cu toate te rog?
|
 |
|
Acelasi lucru pentru filtrul e900
|
 |
|
am si eu o rugaminte la tine,poti pune o poza cu capacul si neaonele,cate balasturi ai folosit 8 o_O?
|
 |
|
credema ca cei de 40 de saptamani sunt mult mai mari decat unghia.... ori este acvariul meu special pt melci,m-am c-am saturat 4 5 cocoane pe luna.....si mai costa 1 in pet shop 6 lei 
|
 |
|
Am probleme cu cabomba,ii merge foarte prost,nush de ce nu s-a ingalbenit este foarte verde dar stransa ,restu plantelor elodea vallisneria si ludwigia le merge foarte bine,la ellodea nu mi vine sa cred dar din 6 fire cand le-am pus prima oara in acvariu am ajuns la 24 de fire(fiecare cate 20 cm)
In legatura cu lumina am neonul 1x15 osram 865 din capac,si pe langa acvariu din 3 colturi diferite pozitionez o lampa care are un bec economic 3U 20w cu 1250 lumeni 6400k,am la el prins de lampa un reflector(io zic ca este destul de ok) adica ma ajuta nu-i asa?
|
 |
|
normal ca aspira,furtunasul acela este doar pentru aerare dar nu este nevoie de el,indreapta filtrul sa faca mici valuri deasupra apei si este perfect
Filtrul are debitul de 500l/h dar oricum nu va face fata in acvariu de 80 l te asigur
|
 |
|
Melcii asasinu daca nu ai in jur de 10 15 nu o sa faca fata,ei mananc si la 4 5 zile un melc,la mine asa era si am renuntat la ei,io ii controlez prin ai scoate pe toti care sunt pe geam si este foarte ok asa,mai sunt cativa pe frunze dar sunt buni fac parte din biotop si mananca alge,resturi dupa substrat
|
 |
|
Si as vrea sa te avertizez ca filtrul acela aquaball cred ca e 2212 nu isi va face treaba la acvariul ala,la mn este ok la 54 L este la limita dar la tine e posibil sa nu faca fata...
|
 |
|
Daca folosesti Aquabasis poti pune fertilizanti ferropol si ferropol 24.In legatura cu neoanele,dute la marbo si iati niste osram 865 sau 965
|
 |
|
da intra in acvariu,ai mei mai ies doar sa mai ia o gura de aer,puiutzii fac la fel,este indicat sa ai capac deoarece te poti trezi cu ei pe covor
|
 |
|
Am incercat sa caut un filmuletz ceva cand fac asta dar nu am gasit 
|
 |
|
eu le-am udat 1 data la 2 zile dar nu foarte multe asa cat sa acopere tot coconul.In 2 saptamani ar trebui sa iasa melcisorii.Io m am trezit cu ei in apa si am vazut coconul disparut in proportie de 90%.Apropo daca ai avut cocon inseamna ca poti sa ai chiar 3 4 pe luna si o sa te umplii de pomaceea.Este crud dar incearca sa nu lasi coconu sa eclozeze ca te vei umple cu siguranta.
|
 |
|
depinde,pune o poza cu femela.Cand masculul nu o lasa impace inseamna ca se reproduc
|
 |
|
Le lasi acolo,din cand in cand mai dai cu apa pe ele.Am avut si eu acum 2 saptamani si mi-am umplut acvariul de puiutzi vreo 30 la numar
|
 |
|
Pretzul as dori sa il spuneti.Multumesc
|
 |
|
Unde as putea gasi in bucuresti un balast electronic vito 2x18w?
|
 |
|
As dori sa schimb ceva la acvariul meu,As dori sa pun 10 tetrazoane cu 6 cory,sunt prea multi pesti?
|
 |
|
guppy au 1 luna si pomaceea 1 saptamana (Doar in Bucuresti)
Am in jur de 60 pui de pomaceea,40 au 3 saptamani restu sunt nascuti ieri 21.03.2011,Nu doreste nimeni mi-e mila sa ii arunc.Nu pot sa ii tin pe toti deoarece se fac prea mari pentru acvariul meu,parintii sunt deja foarte mari
|
 |
|
pui au 2 zile sunt 15 la numar cred
|
 |
|