Message |
|
180 RON
|
 |
|
|
 |
|
Acariul: Swist 25L 40x25x25 cm
Termostat:TetraTec ht 25,25 W
Filtru:Resun Mini Filter 5W,merge pana la 60 L + un burete de schimb
Pompa aer:Hailea Aco-2201\
Lampa Clapping:Lampa care se prinde de acvariu,becul este economic 13 W 6500k E27
Perdea de aer:Resun de 38 cm
Substrat colorat bleu granulatie 2-3mm 4 kg
Acvariul si toate echipamentele le am de 2 saptamani si vreau sa le vand sa imi iau un acvariu mai mare
Pretul este de 200 RON,Nu dau pe bucati
+3 cory si 6 guppy daca ii vrea cel care cumpara.
|
 |
|
as dori as fac in urmatorul fel sa vand acvariul acesta cu toate echipamentele si sa imi cumpar un kit de 60 cum ai spus si tu... merita..
|
 |
|
vroiam ceva mic.... daia si am luat acvariul asta,si cati bani am dat pe acvariul asta cu totul imi luam un kit de la horbach juwel de 60 L cu tot ce vrei in el......
|
 |
|
am elodeea densa si vreau sa mai pun niste java moss pe o buturuga
|
 |
|
E e al 2 acvariu din viata mea... primul a fost unul de 40 si aveam 10 ani ... nu foloseam filtru bla bla..
daca curat buretele filtrului in apa scoasa din acvariu este posibila deciclarea?
|
 |
|
acvariul are 25L,sunt 3 cory micuti la 3 cm fiecare,si ii hranesc cu TetraMin granules
|
 |
|
da are niste cory in el,o sa fac asta maine ,ca am pus apa la declorificat
|
 |
|
Acvariul este la ciclat de 2 sapt,buretele filtrului este foarte plin de mizerie si apa abia mai scoate apa,as putea sa inlocuiesc buretele acum dupa 2 saptamani?
|
 |
|
In pet shop-urile in care am intrat cel mai ieftin guppy era 5lei deci e exagerat la cum se inmultesc..
|
 |
|
am intrat intr-un pet shop si nu mi-a venit sa cred ceva in legatura cu guppy,era un acvariu de 80 L in care erau a zis in jur de 250 guppy.Deci era colorat maxim zici ca era un televizor
|
 |
|
vroiam sa mai adaug 2 oto pentru alge dar mai bine nu ..
|
 |
|
sunt 2 masculi si 3 femele oricum isi vor manca puii
cory au 2-3 cm
|
 |
|
am in acvariu de 25 L 3 cory si 5 guppy.E suprapopulat? as putea sa mai adaug vreun peste?
|
 |
|
pai buretele are 1 sapt si 2 zile,acvariul este inca la ciclat dar problema cred ca este alta,buretele este plin de mizerie
foarte multa mizerie
|
 |
|
am filtru resun de 5w Mini filter ii zice intrun acvariu de 25 L (scrie pe el ca merge pana la 60 l) si am urmatoare problema,Motorasul din filtru care trage apa,mi-a tras buretele in sus si blocheaza motorasul sa traga apa,adica trage dar debitul este mult mai mic ce ast putea sa fac?
|
 |
|
sa dea un aspect frumos al acvariului si sa oxigeneze apa
|
 |
|
Si app pompa de aer se tine in apa nu?Si are iesirea acea unde o sa conectez perdeaua de aer nu ?
|
 |
|
daca imi cumpar o pompa de aer pot sa conectez la ea o perdea daia?
|
 |
|