[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: claw93
Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
http://img257.imageshack.us/i/10012011035.jpg/
Acariul: Swist 25L 40x25x25 cm
Termostat:TetraTec ht 25,25 W
Filtru:Resun Mini Filter 5W,merge pana la 60 L + un burete de schimb
Pompa aer:Hailea Aco-2201\
Lampa Clapping:Lampa care se prinde de acvariu,becul este economic 13 W 6500k E27
Perdea de aer:Resun de 38 cm
Substrat colorat bleu granulatie 2-3mm 4 kg

Acvariul si toate echipamentele le am de 2 saptamani si vreau sa le vand sa imi iau un acvariu mai mare

Pretul este de 200 RON,Nu dau pe bucati

+3 cory si 6 guppy daca ii vrea cel care cumpara.
as dori as fac in urmatorul fel sa vand acvariul acesta cu toate echipamentele si sa imi cumpar un kit de 60 cum ai spus si tu... merita..
vroiam ceva mic.... daia si am luat acvariul asta,si cati bani am dat pe acvariul asta cu totul imi luam un kit de la horbach juwel de 60 L cu tot ce vrei in el......
am elodeea densa si vreau sa mai pun niste java moss pe o buturuga
E e al 2 acvariu din viata mea... primul a fost unul de 40 si aveam 10 ani ... nu foloseam filtru bla bla..

daca curat buretele filtrului in apa scoasa din acvariu este posibila deciclarea?
acvariul are 25L,sunt 3 cory micuti la 3 cm fiecare,si ii hranesc cu TetraMin granules
da are niste cory in el,o sa fac asta maine ,ca am pus apa la declorificat
Acvariul este la ciclat de 2 sapt,buretele filtrului este foarte plin de mizerie si apa abia mai scoate apa,as putea sa inlocuiesc buretele acum dupa 2 saptamani?
In pet shop-urile in care am intrat cel mai ieftin guppy era 5lei deci e exagerat la cum se inmultesc..
am intrat intr-un pet shop si nu mi-a venit sa cred ceva in legatura cu guppy,era un acvariu de 80 L in care erau a zis in jur de 250 guppy.Deci era colorat maxim zici ca era un televizor
vroiam sa mai adaug 2 oto pentru alge dar mai bine nu ..
sunt 2 masculi si 3 femele oricum isi vor manca puii
cory au 2-3 cm
am in acvariu de 25 L 3 cory si 5 guppy.E suprapopulat? as putea sa mai adaug vreun peste?
pai buretele are 1 sapt si 2 zile,acvariul este inca la ciclat dar problema cred ca este alta,buretele este plin de mizerie
foarte multa mizerie
am filtru resun de 5w Mini filter ii zice intrun acvariu de 25 L (scrie pe el ca merge pana la 60 l) si am urmatoare problema,Motorasul din filtru care trage apa,mi-a tras buretele in sus si blocheaza motorasul sa traga apa,adica trage dar debitul este mult mai mic ce ast putea sa fac?
sa dea un aspect frumos al acvariului si sa oxigeneze apa
Si app pompa de aer se tine in apa nu?Si are iesirea acea unde o sa conectez perdeaua de aer nu ?
daca imi cumpar o pompa de aer pot sa conectez la ea o perdea daia?

Forum Index » Profile for claw93 » Messages posted by claw93
Go to: