[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bine vam gasit!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Orza Sebastian
Junior member
[Avatar]

IP:

Bine vam gasit! Ma bucur k m'am putut inregistra pe acest site si sper k pe parcursul timpului knd voi avea intrebari despre acvarii si despre pesti sa ma puteti ajuta
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi. Ceva detalii despre comorile tale ne poti da ?
Renunta in primul rand la formularile de tip messenger si treceti numele complet si locatia in My Profile

This message was edited 1 time. Last update was at 03/02/2011 21:15:14

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
Orza Sebastian
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai da. Am un acvariu de 54l. Am 3 Anubii legate de un lemn nu stiu sigur cum se numeste. Nu sunt prea profesionist,acvariul il am dinaintea revelionului.Nu am substrat pentru plante am pietris de culori diferite.In prima perioada sa cam tulburat apa dar akum si-a revenit.Pe langa cele 3 anubii mai am 3 plante artificiale. Am incalzitor de apa,un aerator si un aparat de absorbit mizeria cu burete. Despre pesti: Am un o pereche de betha, 4 guppy,2 zebre roz si 2 normale,2 sanitari,2 platti,2 gurammy,2 neoni albastrii si 2 negrii,4 cardinali ,5 sifori si 2 mooly dalmatieni(cu pete) si cam atat
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Citeste aici intai
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/59.page

Ogar batrin dar.... cu miros fin
claw93
Member
[Avatar]

IP:

Orza Sebastian wrote:Pai da. Am un acvariu de 54l. Am 3 Anubii legate de un lemn nu stiu sigur cum se numeste. Nu sunt prea profesionist,acvariul il am dinaintea revelionului.Nu am substrat pentru plante am pietris de culori diferite.In prima perioada sa cam tulburat apa dar akum si-a revenit.Pe langa cele 3 anubii mai am 3 plante artificiale. Am incalzitor de apa,un aerator si un aparat de absorbit mizeria cu burete. Despre pesti: Am un o pereche de betha, 4 guppy,2 zebre roz si 2 normale,2 sanitari,2 platti,2 gurammy,2 neoni albastrii si 2 negrii,4 cardinali ,5 sifori si 2 mooly dalmatieni(cu pete) si cam atat

smilie Cum au loc pestisorii aia acolo.Te rog fa ceva in privinta asta,acvariul este suprapopulat ps ai probleme cu masculul betta?

[Yahoo!]
Orza Sebastian
Junior member
[Avatar]

IP:

Acvariul dupa parerea mea nu este supra populat. Si masculul de beta este cal si linistit nu ara nici o treaba. Dar orcum multumesc pentru sfat

Forum Index » Despre noi
Go to: