[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Fotografiile astea sunt facute asa, sa bagi ciuda in oameni, nu, sa ii intarati sa se lepede de apa dulce...

Verdele te omoara, ce-i drept, atat cel de pe zoasi cat si cel de pe Stonies
2smokes wrote:merge ,cu cat ai mai mult spatiu pentru bacterii cu atat mai bine,pui spartura de coral sau piatra ponce,daca vrei algae scrubber imi dai un pm sau uite aici un scruber mic care merge cu o pompa de aer si leduri https://www.youtube.com/watch?v=utu2SADmj2g

Zici ca ai actiuni la fabrica de leduri 5050 sau la drepturi de autor pt algae scrubber, asa de insistent esti.

Mai era unul prin 2000 si ceva la OTV si ii ziceau astia Medicamente, medicamente...
Andy (elven) are toate nebuniile necesare.
Cand am fost la el si i-am vazut bazinul (foarte frumos, de altfel) mi-a zis ca daca nu e suprapopulare, te descurci si doar cu piatra vie, fara alt mediu de filtrare.
Practic vorbim de nisip, pioatra vie, sare si pompa de valuri.

Daca mananac cac.. bors, e doar din auzite...
Cat e intrareala bazin?
Faci reducere si pentru grupuri?

Arata superb.
Salutare.

Ce dimensiuni are incaliztorul Nano?

Mi-ar trebui ceva pana in 25 cm inaltime. Daca se incadreaza, iau si priza la pachet.
Zebra Nu prea naste pui vii.
Depune oua (icre), peste care vine masculul si isi varsa naduful.
Shubi wrote:Akaiu, acum esti invidios pe fata
Eu vreau sa incerc altceva, vreau sa fac un test cu lampa de mai jos, ce parere aveti, la 100 cm lungimea bazinului, sa bag 2 sau 3

image

Problema ar fi la automatizarea perioadei de functionare.
Oricum, nu te incadrezi in cei 6500.
aerosv wrote:Va salut!
- Acvariu Ocean Free 30x30x35 - 65L

Nu iese socoteala asta, am incercat de mai multe ori si tot degeaba.

Ma gandesc ca ai vrut sa scrii 30 litri (ma rog, 31,5).

stefanp wrote:

Si cum ai scapat de ea?

Gand la gand

PS, mersi pentru Najas:, s-a inrosit si la mine partea disnspre suprafata, nu mai luminez atat de mult, a oprit unul din cele 2 neoane tocmai datorita algei. Am oprit fertilizarea, a disparut (sau cel putin s-a restrans)

Oricum, am vazut ca daca fertilizez, imediat apare...
La momentul asta le schimb 30% la 2 zile.

Tocmai ca nu sunt in cea mai buna forma, vreau sa ma obisnuiesc cu ei, sa nu stric exemplare bune
Pana sa bag Asasinul, mai aruncam si eu din ei ca mi se pareau prea multi, acum, fiind in numar acceptabil, ii salvez, parca imi pare rau de ei.
Mersi pentru ei, pacat ca nu am apucat sa ne vedem cand i-am luat.

S-au acomodat repede de tot, mananca de sparg artemia, nu prea le place tetra.
420 litri.
140 x 55 x 55
Update dupa inca 1 luna.

Din cauza suprapopularii, algele isi fac de cap. Nu ma deranjeaza vizual, sunt chiar frumoase, dar arata clar ca ceva nu e in regula. .

Cei 2 Otto nu se chinuie foarte mult, mai repede vad RCS-ii calare pe busteni si tot pieptanand respectivele cuiburi de alge.

La teste, NO3 iese 20, deci nu ar trebui sa fie asa mare problema, fosfatii nu i-am masurat, cred ca de acolo mi se trage.

Apa schimb 30 % la fiecare 2-3 zile, asta pentru a face fata incarcaturii biologice mari.
Oricum sper ca pana la sfarsitul lui octombrie sa ramana doar cu creveti si cei 2 Otto, ceilalti pesti urmand a se muta in alt bazin, evident mai mare
Sunt 6 (au intre 1,5 si 2,5 cm), acvariul e cel de 30 litri, vor sta acolo doar 1 luna, pana se cicleaza bazinul mare.
Replantat, nu ma mai intelegeam cu Valisneria si cu Hydrophila...

Najasul chiar s-a si inrosit spre varf, in poza e prima zi a lui in bazin.

PS: Aia de la PDL sunt doar in trecere, pana se cicleaza ala mare. Oricum, au cateva defecte, de exemplu aripioarele dorsale nu sunt dezvoltate cum trebuie, dar sunt de proba, sa "imi fac mana cu specia".
Shubi wrote:Salut.

Te-as ruga sa atasezi intr-un post public sau in privat cateva poze cu care tu sa-ti prezinti bazinul(ele) si eu sa ma conving ca ai conditii corespunzatoare cresterii unor corali asemanatori cu cei doriti de catre tine.

Multumesc pentru intelegere.

Extraordinar raspuns, arata grija cu care s-au dezvoltat acei corali in bazinul tau.
Felicitari.
Felicitari pentru poze, nu se compara apa dulce cu sarata, ies de 1000 de ori mai frumoase poze in sarata, cred ca ajuta si coralii cu organizarea lor celulara, mai les ca ei sunt animale, nu plante..., ajuta si culoarea luminii incare sunt fotografiati, la 20k Kelvin arata cu totul altfel (sa nu mai zic de 50 k Kelvin) .

M-as incumeta si eu (sotia e innebunita dupa "Nemo"), singurul inconvenient ar fi intretinearea unui acvariu de sarata, aici referindu-ma la echipamente, timp alocat, samd.
Daca rezista in borcan ermetic 3 ani, nu rezista transportului 1 saptamana?
http://www.petshrimp.com/store/index.php?main_page=shopping_cart

Au si Romania la lista de tari, comanda minima e 5 bucati

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: