[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Andrei1234 wrote:De ce nu va apucati De un nano marin, va dau eu apa de osmoza daca apa va streseaza, ca prea vad ca tanjiti la un marin si e super sa aveti unul, aveti curaj sa incepeti si nu regretati!

Mai am putina rabdare.
dan.pavelescu wrote:este cea despre care imi spuneai ca seamana cu ceva busuioc

Fix a busuioc arata.

Poti sa scoti ceva la vanzare, ca o sa fie mare cerere de Boboteaza.
Shubi wrote:Eu, la dimensiunile astea nu as face nici o compartimentare din sticla, compartimentele halesc spatiu.

De-as fi citit eu postul asta acum 6 luni, ce fericit eram acum...

Dar bun de stiut oricum
stefanp wrote: Profitor (fier, molibden, bor, zinc, cupru si ce mai contine el) sunt micro nutrienti.

daca n-as stii, as zice ca te-ai dat cu "dusmanul"
Andrei1234 wrote:autocorectitudine

Da-i cu translate (oricare) si o sa-ti dea altceva decat ce ai scris tu.

Referitor la faza cu "bah", multi dintre cei de aici cred ca u copii de-o seama cu tine, asa ca daca nu ii cunosti personal si nu iti permiti asemenea "politeturi" cu ei, eu le-as evita.

Dar tu faci cum crezi mai bine.
Nu fugeai cu bazinul in brate, nu?
Cica forum de acvaristica...
Ma bucur sa vad ca merge si fara fertilizanti. Nu vreau sa cobesc, dar sunt curios cand vor aparea / daca vor aparea primele carente in cresterea plantelor.
Mersi mult.
Salutare.

Coloniile alea de bacterii trebuie sa le mai curat din cand in cand sau le las de calul lor?

Ideea e ca mi-e sa nu colmateze spatiul ala, si asa debitul pe acolo e mai mic decat la incaput.
Cumpar 1-2 litri material filtrant biologic (orice material poros).

Astept oferte pe e-mail.
de ce nu vrei apa mai multa in bazin?

Daca incerci sa grupezi plantele sa arate a tufe o sa se vada mult mai frumos.
Vezi ca ai pus video pe Youtube privat.

Hai ca am avut dreptate, cel putin partial.

E un sterilizator, se foloseste impotriva algelor, cica se formeaza niste compusi in urma electrolizei.
Nu sunt electronist, dar pare a avea legatura cu campul electric care se creaza intre lamelele alea (care au polaritate diferita).
Arata a electroliza...

Acum, daca bat campii, asta e, dar mie asta mi se pare a fi.

Care e scopul urmarit de el, nu imi dau seama, ca daca ar fi un reactor de ceva (CO2, O2) ar trebui si o sursa de asa ceva, altfel nu prea are rost sa iei o substanta existenta in apa si sa o izolezi prin procedeul respectiv (exceptie de cazul in care vrei sa o elimini, dar la cat de fine sunt bulele, cam greu sa nu fie reasimilate in masa apei).
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/31185.page

Colegul face back-ground-uri, poate te intelegi cu el sa ti-l faca in 5 cm si atunci nnu pierzi foarte mult.
De macat, sa fii sigur ca ii mananca, asta daca ii prind...
Legat de temparatura, e prima data cand aud asa ceva.
Serialele, fie ele si de comedie, au prostul obicei de a te face sa astepti 1 saptamana pana la urmatorul episod.
Cred ca pe principiul asta functioneaza si Mihai.
Strange informatii in saptamana de ban si baga repede episodul urmator cand se termina ban-ul.
Shubi wrote:Nici eu nu ma asteptam sa te citeasca atata lume, inclusiv eu

Nu stii ca romanul este amator de umor si caterinca?
Baga mai multe uoi[i], sa nu se plictiseasca, pentru varietate, poti sa bagi si un berbec.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: