Andrei1234 wrote:De ce nu va apucati De un nano marin, va dau eu apa de osmoza daca apa va streseaza, ca prea vad ca tanjiti la un marin si e super sa aveti unul, aveti curaj sa incepeti si nu regretati!
Da-i cu translate (oricare) si o sa-ti dea altceva decat ce ai scris tu.
Referitor la faza cu "bah", multi dintre cei de aici cred ca u copii de-o seama cu tine, asa ca daca nu ii cunosti personal si nu iti permiti asemenea "politeturi" cu ei, eu le-as evita.
Ma bucur sa vad ca merge si fara fertilizanti. Nu vreau sa cobesc, dar sunt curios cand vor aparea / daca vor aparea primele carente in cresterea plantelor.
Nu sunt electronist, dar pare a avea legatura cu campul electric care se creaza intre lamelele alea (care au polaritate diferita).
Arata a electroliza...
Acum, daca bat campii, asta e, dar mie asta mi se pare a fi.
Care e scopul urmarit de el, nu imi dau seama, ca daca ar fi un reactor de ceva (CO2, O2) ar trebui si o sursa de asa ceva, altfel nu prea are rost sa iei o substanta existenta in apa si sa o izolezi prin procedeul respectiv (exceptie de cazul in care vrei sa o elimini, dar la cat de fine sunt bulele, cam greu sa nu fie reasimilate in masa apei).
Serialele, fie ele si de comedie, au prostul obicei de a te face sa astepti 1 saptamana pana la urmatorul episod.
Cred ca pe principiul asta functioneaza si Mihai.
Strange informatii in saptamana de ban si baga repede episodul urmator cand se termina ban-ul.