[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Arata foarte bine, chiar daca e usor monocrom (alb/bej/crem). Cu lumina albastra este fluorescent?
Ce bine arata
Am acelasi filtru si aceeasi lampa la un acvariu cu Betta, de multi timp.
Lampa a fatat intre timp (a tinut vreo 3 ani), am pus alta la fel, filtrul merge in continuare.
Eu am umplut tot cu matrix si am pus burete doar deasupra, cativa cm , un volum de 3x3x2, sau ceva asemanator, sa faca si putina filtrare mecanica.
Ce e ala?
Se fac in curand 2 ani de la ultimul update.
In mare, e liniste, periodic mai scot Criptocoryna si moss si mai dau din ele.
O pereche de Lifalilii am in el acum, nici nu mai depun, nici nu mor... parca as face o schimbare, dar imi sunt dragi cum vin la geam, ca niste catei, mai ales masculul.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Subscriu, doar o tii sub control.
Trebuie doar o perioada de neglijare a bazinului si apare la loc.
Arata spectaculos Geophagus-ii. Pictati manual.
Frumos foc.
Imagine buna de wallpaper
Pacat ca s-a dezlipit.
Arata intr-un mare fel.
Spor la vanzare!
Asta e rau cand ai apa dura... Ca daca vrei sa creasca vreo planta, trebuie sa produci / cari apa.
Mult success cu el! Mie nu mi-au rezistat crevetii fara hrana.
Cat matrix ti-a intrat intr-un filtru?
Daca ti se pare ca face prea mare galagie si acvariul este in camera in care dormi, o poti opri fara probleme.

Oxigenarea se face prin oriebtarea curentului de aer spre suprafata, prin formarea de valuri la suprafata apei.

Daca vrei neaparat pompa de aer si asta face prea mare zgomot, ai 2 optiuni:
1. Iei o priza programabila si ea va merge in afara intervalului de somn.
2. Schimbi pompa cu una super silentioasa.
Da, am citit, dar mie imi pare ca are o profunzime aparenta mai mare de 70 cm. Arata foarte bine, e super curat.
Nasol moment, mai ales cand nu esti acolo sa intervii instant.

Cum ai zis, sa fi fost cel de acasa si sa curga pest noapte sau cand nu e nimeni sa il opreasca...

Si eu cautam un intern ca a murit unul din cele 2 JBL i200, am vazut ca daca iau capul de pompare, pot folosi elementele de la celalalt.

La astea Sicce, am vazut ca e prinderea super smechera, nu te mai chinuiesti cu ventuzele. Au si buretele din mijloc sau doar casetele alea pentru media bio? Ca as lua asa, daca e mai usor de folosit.

Astea JBL pe care le am m-au tinut ani buni la acvariul asta. La cel de la birou munceste Oase-le de la tine.
Pare mult mai lat decat e...
Arata foarten bine, iar Geo., la cat de urati sunt la mecla, compenseaza peste masura prin colorit.
Felicitari, ai filmat si editat super bine.
In perioada asta, daca nu ai schimb mai mare de 30%, poti pune direct de la filtrul de apa rece, te vei satura repede de oale, ibrice si alte recipiente.
E ok o data, de doua ori... la un moment dat o sa amani sa mai faci, ca e peste mana.
Legat de guppy, nu e cazul sa iti faci griji.
Daca scapa, scapa, oricum nu prea ai ce sa le faci.

Leagat de sanitari, eu nu am avut Botia pana acum, dar stiu ca se fac maricei, adica peste 10 cm. Ai ales sau ai primit cei mai nesanitari dintre sanitari.
Sunt pesti de card, foarte activi.
Daca sunt doar 2, eventual unul il va epuiza pe celalalt.
Poate ai noroc ai se inteleg ca fratii.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: