[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bilti
Forum Index » Profile for bilti » Messages posted by bilti
un mic update. am lasat lumina ledurilor pe durata filmarii. asta pentru ca un user de pe youtube nu credea ca acvariul merge asa cu leduri.

asta e si visul meu..... un paludariu cu dendrobate.
nu va creste fara substrat fertilizant.
e altul. fratele lui cu sticla ultra clara.
e al meu dar ai avut dreptate. nu are 3.5 ci 3.3. daca scadem substratul raman vreo 2 litri si ceva.
eu la un nano de 3.5 litri am o lampa led cam de 10 watt. lampa din clip e doar pentru "filmare"

aici:

ar merge la unul foarte mic.
le-am dat aproape toate si mai pastrez cateva pana duminica. daca mai raman va anunt.
donez anubias (o tona jumate), tenelus, hydrocotile si criptocorine amicorum. doritorii vin dupa ele.
minnardy wrote: Am desfacut capacul pana in cele mai mici amanunte...sper sa nu-mi ramana ceva suruburi dupa asamblare

nu trebuie sa-ti faci griji. producatori pun multe in plus ca sa justifice pretul produsului. eu de fiecare data cand repar ceva imi raman piese.
in plus, dupa ce mai repari cateva filtre, o sa-ti ramana destule piese ca sa-ti faci unul nou.
preturile mari nu sunt din vina "miticilor". noi cumparatorii suntem vinovati.
am niste hydrocotyle, tenelus si cativa pomacea. valabil pt cei care le pot ridica personal.
mersi fain dar ziceam deo pompa de valuri. e pentru marin si au valori mai mari la debit. aceea e o pompa normala care poate fi folosita la filtre.
vreau una mai mica pt un acvariu de 60 de litri. sa aibe consumul mic atlfel imi ridica temperatura in apa.
eu am un sunsun si e prea mare pt acvariul meu.
ba io cred ca e destul de corect. de exemplu in frigider ai umiditatea aproape 100%. ce parere ai? asa e ca nu pare credibil?
dpmdv umiditatea ideala este intre 45-60 la o temperatura de 20-25 de grade.
perleaza datorita nutrientilor din apa nou adaugata. e un fenomen normal.
Porcu wrote:si nu am probleme. .......

hmmmm. primul pas e negarea.

rotala, blyxa, tenelus, anubias si pomacea. doritorul vine si le ridica.
MoDy wrote:
Am bagat un trifoi cu 4 foi si peste 2 zile este normal si dupa 2 zile sa intamplat perlarea...

a avut noroc. nu degeaba are 4 foi! daca era cu trei murea din prima zi.
nu e o gluma. ma gandeam ca ai in plan ceva cu fermentatie/biogaz/etc.
daca e in curs de brevetare si merge o sa ajungi un om bogat. sa ai numai grija ca marile corporatii petroliere au de grija sa nu iasa nici o solutie alternativa pe piata. stii la ce ma refer.

Forum Index » Profile for bilti » Messages posted by bilti
Go to: