Message |
|
Si mie mi s-a parut un pic scump. cei drept e ca-mi ofera si capac cu neoane in banii astia. pt schimbat apa la picatura trebuie (asa am inteles de pe forum) sa trag apa langa acvariu ceea ce e cam dificil avand in vedere ca va fi in sufragerie. astept sa vad daca primesc si alte oferte
|
 |
|
Momentan nu o sa postez la DIY. Nu o sa schimb apa la picatura deoarece la volumul acesta nu voi pune decat maxim 20 de pesti si de atfel acvariul va fi in sufragerie. Referitor la mobila unde va fi incastrat am sa pun intaritoare de metal deoarece cred ca o sa ajunga la vreo 650 kg acvariul cu totul. Problema e ca nu am gasit decat o oferta la 15 milioane (geam de 10) dar vreau sa stiu daca pretul este corect sau daca nu poate face cineva cu geam de 15.
|
 |
|
OK. Atunci astept de la cei din Timisoara sa-mi recomande pe cineva care face acvarii la comanda. Intre timp o sa-mi fac mobila de sufragerie unde va veni acvariul incastrat
|
 |
|
Am vazut acvariul lui Muscalu. Stai sa vedem daca o sa si tina. Eu nu am experienta in asa ceva si de aceea nu vreau sa-l fac eu. Astept sa vad daca o sa-mi scrie cineva care stie concret firme sau persoane in TM. Cam la cat ar putea ajunge?
|
 |
|
Am sunat la Oglinda (in TM) si mi-au zis ca la marimea aceasta trebuie sa fie cu cornier. Se poate si fara? De aia am postat ca sa ma ajute cineva care are experienta.
|
 |
|
Buna,
Stiti pe cineva care face acvarii in Timisoara la comanda? Vreau unul de 180x50x50 si sa aiba cornier de preferinta.
|
 |
|