IP:
Salut,
Am primit o lampa cu LED de la IKEA. Modelul acela cu sistem de fixare pe raft (nu am gasit pe net linkul la produs). Scrie pe ea 2.5W. A folosit cineva asa ceva cu rezultate ok? Evident, fixata deasupra unor acvarii foarte mici.
cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
IP:
Da, am uitat sa dau detalii...
E vorba de un acvariu foarte mic, vreo 6L apa, 2-3 plante nepretentioase si cativa melci. Zero pesti, zero creveti. Una din plante am primit-o cadou tot din IKEA (nu cunosc specia) si de cand am plantat-o in acvariu vad ca frunzele s-au degradat oarecum. De aia intrebam de lampa, sa stiu la ce sa ma astept de la celelalte plante. Ma rog, fac un experiment, ce-o fi om vedea. Mersi de raspunsuri.
cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
Se poate ca acea planta de fapt sa nu traiasca submers si de aici acea degradare. Daca vrei sa identifici specia poti incerca Plant Finder-ul de pe site sau poti pune o poza aici.
Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
@alber promt si atent ca intodeauna,merci tare mult
@bilti, imi place sincer acvariul nano, sper sa nu gindesc cu gura deschisa in fata prietenei ,ma va pune la munca,e in stare (macar sa aiba unul pe birul la job)
IP:
kmol wrote:Se poate ca acea planta de fapt sa nu traiasca submers si de aici acea degradare. Daca vrei sa identifici specia poti incerca Plant Finder-ul de pe site sau poti pune o poza aici.
Pai daca nu traieste submers, de ce la magazin era scufundata in apa? Am primit-o intr-un recipient plin cu apa. O sa ma uit pe catalogul de plante sa o identific. Am auzit eu zvonuri cum ca plantele de la IKEA nu prea rezista odata scoase din magazin...