Message |
|
narcis wrote:@alexandru 25 Nu cere nimeni sa ne spui ce varsta ai, nu este o politica a forumului. Doamna sau domnisoara si-a facut prezentarea cum trebuie, in plus nu vad unde sunt intrebarile ?
Si ce este cu replica aceea, adresata lui stefan? Ai dat tu vreun sfat aici si el te-a contrazis, nu inteleg, care-i faza. Te-as invita sa respecti membrii forumului si sa mai citesti o data regulamentul. Cu timpul daca studiezi, poate vei ajunge sa le sti si tu pe toate  No offence. Cu stima, Narcis.
Dragul meu si eu am un betta splendens de circa 7 luni din care 6 luni a stat in acel bol iti spun eu ca poate trai foarte bine cu conditia sa i se schimbe apa mai des.Nici la calitatea apei nu are pretentii nu este sensibil ca alte specii.Dar au nevoie de o temperatura de 26-27°,iar pentru reproducere cu 1 sau 2 grade mai mare .Eu il hranesc cu artemia si uneori cu larve cand am ocazia mai ales acuma ca e cald si sunt destui tantari avem de unde    .Voi adauga si niste poze .
Deci pe aceasta tema (Betta splendens ca el a fost marul discordiei )am putea discuta mult si bine dar sa fie respectul reciproc ca altfel nu ne vom intelege.
|
 |
|
by koala: Va rog frumos, nu va ambalati!... merci!
|
 |
|
Multi inainte si sa traiesti
Si eu am avut tendinta sa suprapopulez acvariul dar m-am oprit vezi ce pesti iti place si restul ii dai sau ii bagi dincolo betta sta si in bol daca ai asa ceva .
|
 |
|
Chiar ca esti fanatic dupa povestea si descrierea ta ai multe acvarii,nu ne pui si niste poze sa ne clatim si noi  .
|
 |
|
Mai ai mult de lucru nu te-ai prezentat cati ani ai si din ce localitate esti .Ne-ai luat direct cu intrebarile nu e rau dar asa e politica acestui forum .
|
 |
|
Buna Florin!
Ai o pasiune frumoasa acvaristica care pe viitor daca o vei intretine vei avea mari satisfactii.
|
 |
|
La noi in Romania deja pesti ca :guppy,platy sau moly sunt omniprezenti in acvariile unor incepatori si nu numai. Sunt curios cum arata guppy tai ma gandesc ca sunt de o calitate mult superioara din toate punctele de vedere .
|
 |
|
As dori sa stiu si eu din experientele voastre care a reusit sa inmulteasca Pestele Ramirez si cum se procedeaza ca sa am sanse cat mai mari?Vreau sa mentionez ca eu am 1 mascul si 2 femele
|
 |
|
Foarte dragut acvariul in special plantele .
Succes!
|
 |
|
E interesant, insa mai ai de lucru la el .
|
 |
|
|
 |
|
Am si eu 3 ramirezi si i-am deosebit dupa 2 chestii:1-burtica la femela e mai rozalie mai ales in perioada de imperechiere
2-iar aripioara dorsala la mascul este mai proieminenta decat la femela eu cred ca toata dupa parerea mea sunt femele
|
 |
|
pai din cauza calduri de afara unde e situat acvariul tau in casa?
|
 |
|
Mai baga si neoni aia daca vrei si ne spui peste o luna cum sunt pesti
|
 |
|
Si ai mei cory fac la fel cand si cand
|
 |
|
Mai ceva culturi?
|
 |
|
Pune plante ca alea ajuta mediul din acvariu cum au zis si mai sus poti face ce vrei din acvariul tau daca ai imaginatie bogata
|
 |
|
bine ai venit succes
|
 |
|
Multe sfaturi nu cred ca ai putea primi daca ai mai avut contact cu acvaristica timp de 5 ani eventual am putea cere noi sfaturi astea fara experienta .
|
 |
|
noroc in acvaristica si rabdare dar nu in ultimul rand baga niste poze sa vedem acvariul
|
 |
|