[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexandru25
Forum Index » Profile for Alexandru25 » Messages posted by Alexandru25
ai dreptate nu am zis ca nu e un hobby scump chiar e costisitor daca il faci ca la carte am si zis ca sunt de acord cu tine ca are nevoie de filtru lumina substrat etc
Nu cred ca ai citit tot ce am vrut sa zic daca tie ti se pare 80 de ron o suma mica atunci foarte bine.
Sunt de acord cu tine intr-o privinta @Stefanp chestia cu filtrul chiar daca are un acvariu mic are nevoie de filtrare exista filtre neprofesionale cum am si eu de la RedCrane care nu depasesc 30 de ron.Dar testele alea de care ii spui tu fac cat acvariul lui lejer si ce mai are prin el mi se pare exagerat odata chiar tu mi-ai spun in PM ca nu poti sa ii recomanzi unui incepator teste care poate nu si le permite si acuma vii sa il critici ca dece nu isi ia teste de apa vsm. smilie
Succes
DanaDDB wrote:Sunt Dana, din Cluj-Napoca, am 26 de ani si abea am intrat in lumea acvarilor. Am primit un acvariu cu dimensiunile astea: 50L*25l*35h. Dupa multe cautari si hotarari si razgandiri m-am oprit la un puiut de caras negru cu ochi telescopici "Klaus" si un alt puiut de hoplo"Patrick". Stiu cresc mari amandoi. Momentan se bucura de substrat, pietris, ceva plante si o casuta dintr-o jumatate de nuca de cocos. Poze in curand, pana atunci mai citim si invatam.

Ce plante ai ?Sau doar substrat gol ai prin acvariu ?
Atunci e bine ai sufletul tanar
Nu e cine stie ce acvariul am vazut si mai dragute mai ai de lucru la el cum a zis cineva renunta la colantu ala din spate nu ii vad rostul in loc la alea 2 buturugi mai baga niste plante de prim-plan in rest toate cele bune .
Ai avut curaj ca la o varsta destul de inaintata sa te inscrii la o facultate este de apreciat
Prea chel acvariul mie nu imi place mai baga niste plante ca arata mai bine asa plus de asta am vazut ca ai probleme cu algele cand mai mergi sa iti iei niste plante intreba daca au :-ceratofilum sau egeria aceste plante cresc rapid si nu permit dezvoltarea algelor.
Un acvariu chel dar se poate rezolva cu niste plante
Ai nevoie de plante atat in rest merge
Pune niste poze cu o rezolutie mai mare
bine ai venit
Bine ai venit si succes
Bine ai venit!
naitsirc wrote:Pentru cei doi amici de mai sus: Dati-mi voie sa nu cobor mai jos alaturi de voi, caci cu siguranta ma intreceti in diletantism, infatuare si lipsa crasa de cultura a dialogului.
Punct.

Ai coborat deja mai jos decat noi cu toate ca ai fost invitat sa folosesti PM-ul foarte politicos dar totusi ai ales sa continui discutia aici cu un ton agresiv si superior care nu va duce la nimic bun. Treaba ta, eu am incheat discutia .
In cazul in care mai ai ceva de afirmat te rog si eu politicos sa folosesti PM-ul din dotare ca sa nu poluam acest forum cu discutii in contradictoriu.
naitsirc wrote:Pentru popescu.cristian10 si Alexandru25: eu stiam ca pe acest forum se promoveaza profesionalismul si excelenta in detrimentul carpacelii. Probabil nu stiu eu bine si s-au schimbat regulile.

Pentru barbar: Sfatul meu ultim e sa te informezi despre fiecare specie (e plin internetul de informatii) si sa decizi ce e mai bine pentru pestii tai, ca sa te bucuri cat mai mult de ei.

Eu cred ca am fost foarte explicit in sfaturi nu trebuia sa evidentiezi numele noastre cu bold ca am fi stiut la cine te referi.Si eu promovez profesionalismul dar fiecare trebuie sa aiba o parere eu unu imi sustin parerea cu argumente care le-am testat pe pielea mea si au dat roade nu am avut probleme cu acvariul de ceva timp .

Fiecare persoana noua ia de la fiecare cate ceva nu cred ca ce am zis a fost total gresit cum a zis Cristian tu te bazezi pe ce ...?Ai avut experienta de genu sau vb pur teoretic?
Cristian are dreptate poti avea mai multi pesti dar trebuie sa faci schimb des de apa si sa iti masori valorile din apa (ph,nitrat,fosfat,fier,duritatea totala,duritatea carbonica etc)si atunci nu cred ca vei avea mari probleme din punctul meu de vedere.

Bine ai venit!
Dragut acvariul,cum se intelege betta cu restul pestilor ?

Forum Index » Profile for Alexandru25 » Messages posted by Alexandru25
Go to: