[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare dragi acvaristi!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
cichlidzone
Junior member

IP:

Numele meu este Eugen. Sunt pasionat de acvaristica (am prins microbul de acum 4 ani si jumatate si nici ca se mai gaseste leac). Sunt pasionat de ciclide africane, dar si americane. Am in jur de 15 acvarii toate populate cu ciclide si ceva pesti de banc.
Cand sunt in preajma acvariilor nu mai am treaba de nimic (nici de mancare, nici de plimbare si mai nou nici de nevasta , dar lasa ca o pup si ii trece ), imi place sa petrec ore intregi langa fiecare acvariu "bine populat".
La indemnul consoartei am inceput de 2-3 luni sa tin si 2 acvarii plantate, momentan cu pesti de banc (ma bate gandul ca unul sa-l tin cu discusi, dar asta mai mult pentru sotie, deoarece mie mi se par niste pesti extrem de statici in comparatie cu africanii mei ) .
Imi place sa invat si sa citesc cat de mult pot in timpul liber atat despre acvaristica(din pacate mai mult pe site-uri din strainatate deoarece sunt mult mai bine documentate), dar si despre zoologie in general.
Visul meu este sa ajung in Africa si sa fac scufundari alaturi de prietenii africani in mediul lor natural (ma gandesc ca daca ajung, poate chiar nu mai plec de acolo de dragul lor).
Cam atat despre mine, daca mai sunt pasionati (adica "nebuni" dupa africani in Bucuresti ) mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim si sa povestim experientele noastre.
Toate cele bune dragi acvaristi, ape limpezi si pesti cat mai sanatosi !

Cichlid life
[WWW]
Alexandru25
Member
[Avatar]

IP:

Chiar ca esti fanatic dupa povestea si descrierea ta ai multe acvarii,nu ne pui si niste poze sa ne clatim si noi .

http://acvablog2012.eublog.ro/
[WWW] aim icon
cichlidzone
Junior member

IP:

Am sa pun si poze cat de curand. Sa nu va asteptati la decoruri 3d sau biotop deoarece am destul de multi si nu vreau sa le iau din spatiul si asa nu foarte mult.
O zi buna tuturor!

Cichlid life
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Bun venit pe forum!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Excelenta prezentare, cu toate ca la ramasul in Africa si pupatul consortii cred ca va trebui mult mai multa munca decat cele 15 acvarii la un loc si mie mi se scot ochii pentru 5 dar mergem inainte, ca sunt frumoase dupa ce 'pierdem timpul' curatand la ele.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Wow. Unde locuiesti, la cotroceni? Asa pasiune, m-ai lasat masca. Nici nu vreau sa ma gandesc cat timp iti ia sa te ocupi de ele. Bine ai venit pe forum.
[ICQ]
iptdorin
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare si bun venit.am citit eu bine?15?wow.succes pe mai departe.eu zic sa le dai si sa iti faci unu imens de vreo 7,8 tone,si faci scufundari,fara sa te mai deplasezi in africa .
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit,un numar considerabil de acvarii,trebuie sa fie raiul pe pamant!

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: