[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
De guvizi ducem lipsa? Fa galagie si se gaseste cine sa-ti trimita cu autocarul de la Cta...
PS: Aici, guvizii se vand la kg, nu la bucata...
Daca bazinul e plantat cel putin mediu, scapa mai mult de 80% din pui... asta daca hranesti pestii zilnic.. Daca ii hranesti cand iti aduci aminte tu, nu prea scapa din ei.
Solutia este sa ii cresti pana trec de 1 cm si sa ii duci la petshop. Nu o sa primesti bani pe ei, dar poti lua produse acvaristice... si tot e ok.
Sau, mai simplu, ii poti dona unora care se vor umple si ei la randul lor de pui...
um02122 wrote: In concluzie, in Romania e respectata masina, nu omul.

Cat se poate de adevarat. Mi s-a defectat masina, mecanicul nu putea sa rezolve din probleme medicale si am luat masina sefului, un BMW 525 d, mai nou, de felul lui.
Mergeam zilnic pe acelasi traseu, cu aceeasi viteza, ba chiar mai incet cu masina omului ca de, stiam ca nu e mea. Diferenta intre acordari de proritate, de flash-uri, de claxoane... total...
pc.ciprian wrote:nu am de gand sa comand anti alge din state sau de oriunde din afara europei pentru ca voi muri de gatul vamesilor din constanta, ma veti vedea la stirile de la ora 5 daca sunt nevoit sa mai stau 3sapt sa primesc un colet din buc in ct si inca vreo 2 ore la mizeria de coada din oficiu postal

Pai daca sunt idioti de fac comert online si comanda cate 100+ pachetele cu cacaturi din China ca sa le vanda ulterior? Am prins o zi, nu era coada, dar nu se misca deloc... Am intrebat care e treaba dupa vreun sfert de ora. A iesit tipa de la Vama, spunand ca cineva a primit un colet cu pastile vrac si ca trebuie numarate bucata cu bucata si vamuite. Ea le vamuia, eu am va Muit-o in gand pe tipa cu pastilele si am plecat. De aceea, cand vad coada pana la usa, o tai de zici ca e Satana in Posta.
Sau poti pune una din asta, ca se si asorteaza coloristic:
image
Sunt foarte ok, arata si super pe langa (eu am avut varianta alleni, adica albastru).
Singurul impediment este ca fac salata din plantele pe care le gasesc.
Pai daca vinzi, zi si cu cat... sa stim o treaba...
Serios, ii raspunzi omului dupa 1 an si jumatate? ...
Asa se aude?

Un bun prieten are 2 pui de Papagali Amorezi, au aproximativ 3-4 luni.
II are de vanzare, pretul este de 100 lei / bucata.

Valabil doar pentru Constanta

Numarul lui este 0724.552.373. Costel.
Cine se chinuie cu dulapul, cu sifonierul, e amator...
Sunt crescatoric are au adaptat-o la cresterea fara folie alimentara, de aluminiu sau altele asemenea.

image
sa stii ca lumina face toata treaba

uite: image
doar prin Urgent cargus cu livrare sambata )
Revin cu noutati.
Am vb cu femeia, m-a sunat si mi-a zis ca in urma trecerii prin filtrul cu polifosfati raman reziduri care nu sunt bune si sigure, nici pentru consumul uman, nici pentru acvariu.
Pentru acvariu mi-a sups ca singura solutie este osmoza inversa la o duritate atat de mare pe cata avem noi, iar pentru consum uman se adauga cartus de remineralizare.
Respectiv, produsul este asta: http://wts-online.ro/filtre-apa-instalatii/osmoza-inversa-filmtec/filtru-apa-cu-osmoza-inversa-5-stadii-cu-pompa-si-minerale
Cu calcarul e o problema mare la noi, in Constanta...
Ideal e sa nu lasi apa sa coboare sub nivelul la care sa se vada ca in display, adica sa fie cu 2-3 cm mai sus decat nivelul vizibil din fata acvariului, ca sa ai marja de toleranta... poti completa al 2-3 zile si nu se vede in display nicio urma de calcar.
Nu stiu ce solutii ar fi sa neutraliam calcarul inainte de a baga apa in acvariu, in afara de solutia clasica a filtrarii cu polifosfati. Nu stiu daca apa e buna pentru acvariu dupa ce a trecut prin polifosfatii astia. Am sunat la WTS http://wts-online.ro/tratare-apa/filtre-anticalcar si mi-au zis ca ma suna ei sa imi zica exact, colega care se ocupa de anti-calcar nu era in birou. Eu i-am intrebat daca e potabila, ca din cate stiu eu in Constanta nu e cazul unei alte probleme legata de apa decat cea legata de calcar.
Felicitari. Arata extraordinar.
Ne intalnim duminica si iti dau eu valisneria, nu mai dai banii pe ea... Zic duminica ca duminica dimineata e ziua cand bag gheara in acvariu sa fac curat... Imi opresc eu 2-3 fire si iti dau si tie.
de ce apa? berea nu e buna, are impuritati?
bebetto wrote:La ochi nu se vede asa,numai la foto. Cu apa in el se vede spre albastru...
Am uitat, lumina cca 15w banda leduri diverse culori, lumeni.....hmmmm,cati or fi.

Din experienta iti spun, cu lumina de la banda de leduri 50/50 nu vor creste cine stie ce plante... cel mult se vor chinui.
Eu am intr-un nano cu un betta luminat cu 1.2 m de lumina alb cald niste muschi, 2 x Anubias nana petite si 2-3 tufe de Cryptocrine wenditii green si brown.
Astea sunt cele care au supravietuit.

Am incercat si altele, nici cabomba nu vrea sa traiasca.
Fertilizez cu Vimi all-in-one si cu cu Vimi Accelerator.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: