Message |
|
dar am zis ca a murit cel micut... mai am decat unul. am pus o feliuta de castravete dar nu s-a dus decat melcul la ea. o sa vad de nuca de cocos...
|
 |
|
nu am ascunzatori...
|
 |
|
scuzeeee eu cautam tot felul de denumiri pe care le gasisem pe google si nu erau la sectiuni. multumesc ! ma voi uita acolo.
|
 |
|
pestele anemona.. totusi, unde as putea gasi mai multe date despre acesta ? dar cel mai important : se gaseste de cumparat ? poate fi tinut in acvariu ?
|
 |
|
update la stiri, a murit unul din ancistrusi, nu stiu de ce ca nu avea nimic. celalalt e sanatos, activ si din ce in ce mai mare. cel care a murit era al naibii de mic si il cumparasem odata cu fratele lui.
|
 |
|
da am verificat, sunt bune pietrele. cat despre planta din plastic pe care o aveam, am scos-o din acvariu. am aflat ca pestii se pot sgaria in ea. pestisorii sunt bine, cei care au mai ramas. 4 guppy pe care ii voi da unui prieten care are acvariu numai cu guppy, 2 scalari pe care ii voi dona maine cuiva, 3 zebre care cred ca nu vor muri niciodata, o black molly femela..mi-e mila de ea ca nu are pe nimeni.. si cei doi ancistrusi care nu dorm niciodata. voi urma sfaturile pe care le-am primit aici, ii voi da pe toti si o voi lua de la capat.
|
 |
|
da stiu, multumesc. citeste mai pe la inceput sa vezi 
|
 |
|
pai daca ai numai scalari si presupun ca sunt pui, la maturitate se vor imperechea si pastrezi o pereche, pe restul ii dai. in conditiile astea ti-i pot da pe amandoi.
|
 |
|
donez doi scalari dar nu pe amandoi aceluias stapan pentru ca se cearta. (acestea fiind spuse, se intelege ca cei doi au ajuns la maturitate, sunt de acelasi sex, insa nu pot spune daca este feminin sau masculin). doresc in schimb ca acestia sa aibe spatiu in noua lor locuinta si toate conditiile pentru care ai fi chiar tu invidios ca nu esti pestisor
|
 |
|
adica JBL Cristal Profi e700 ar fi acesta http://www.youtube.com/watch?v=kF5X38G2boI ..este cam la fel ca tetratec doar ca mai bun (din cate se spune).
|
 |
|
vai de mine ce i-as face eu tatei dca ar venii cu asa ceva acasa 
|
 |
|
aoleo... eu chiar imi facusem vise cu filtrul asta, chiar il pusesem in plan pentru octombrie.... acum pe care sa ma axez ??
|
 |
|
masculul betta este voalat, iar femela este mai micuta. deci presupun ca tu ai un mascul si doua femele...
"Este un peste nepretentios, in acvariu putand fi crescut in vase foarte mici, fara aerisire. De aceea, pentru a avea exemplare demne de a fi prezentate intr-o expozitie, este de preferat sa fie crescut in vase mici, borcane, pentru a-si putea dezvolta si etala frumusetea. " mai multe gasesti aici http://www.acvarist.ro/betta-splendens.php
|
 |
|
deci al doilea filtru recomandat de adrian http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-ec...ru-extern-tetratec-ex-400.html este suuuuper !!!! la prima bursa mi-l cumpar  ...eu credeam ca filtrele externe sunt cumva in legatura cu tevile de apa de la baie... era un mister pentru mine.. pana la urma nu este asa, nu ? sau exista si ciudatenii dinacelea ?
|
 |
|
@MihaiA09
stii de ce anume suferea ?
|
 |
|
pietroiul mare presupun ca este, voi pune otet pe el sa vad, insa cel de la care-l am l-a folosit cativa ani si nu a avut probleme. cele micute sunt defapt glbene decat una mai e alba si le-am luat din marea neagra.. nu cred ca au nimic
|
 |
|
a murit guppy albastru  de caras nu mai zic !
|
 |
|
guppy ala micu' nu mai mananca  baga in gura si scuipa.. e palid..nu mai straluceste ca inainte.. cat despre coada franjurata, cred ca scalarii au aranjat-o. cat despre scalarul cu coada roasa, fratele lui mai mare i-a ros-o. in curand mai achizitionez un acvariu de 50L.
am facut schimbul de apa, am lasat si acvariul fara capac o noapte, si m-am trezit cu 25 de grade C in apa..pe cand temperatura nu scadea sub 27 ajungand la 30. cum s-ar putea remedia "un soc" ca asta ? sa stiu si eu...
caraselul care avea caciulita alba, acum si-a achizitionat una NEAGRA. nu da semne ca ar fi bolnav.. n-are puf sau gauri sau mai stiu eu ce, e doar negru. ciudat
|
 |
|
scalarii si neonii se impaca acolo la tine ?
|
 |
|
dar tu tineai scalarii si carasii si toti ceilalti pesti intr-un singur acvariu, cel de 40L ?
|
 |
|