Dupa o absenta indelungata de pe forum dar nu si din acvaristica, revin cu vesti noi si bune

. Am inceput prin a face pasul cel mare, acela de a renunta la tot. Polistirenul l-am pus in rama asa cum am mentionat mai sus. Pe 1 Noiembrie 2009 am pus substratul fertilizant de la JBL (l-am pus pe jumatate din acvariu intrucat nu aveam de gand sa-l plantez pe tot) si pietris negru combinat cu pietris maro.
Plantele : o buturuga ce are prins pe aceasta Anubias si Vesicularia dubyana; Limnophila sessiliflora (patrunjel, dupa cum ii zic eu), Ludwigia repens, Cryptocoryne wendtii brown, Egeria densa, Blyxa japonica care momentan imi pare cam "anemica", Eleocharis parvula care trebuie sa se refaca de la absenta luminii, Pistia stratiotes si Hemianthus micranthemoides (acestea doua din urma disparand intre timp...). In aceeasi zi am dat drumul la ciclare

.
Pe parcursul ciclarii am avut in acvariu cei 2 pomaceea pe care am uitat sa ii donez... Peste 1 luna si 2 saptamani, introduc in acvariu doi Xipho verzi masculi, cativa melci de substrat Melanoides tuberculata, Physa Acuta, Planorbis. Odata cu acestia soseste capacul: HOBBY Plant Light 15W, FSL T8 15W, reflectoare la acestea si Moonlight format din 19 led-uri albastre la 220V.
Pestisorii ii hranesc cu fulgi de la SERA Vipan, plantelor le dau zilnic dupa aprinderea luminii o doza de 1 ml EasyCarbo, o picatura de Ferropol 24 si urmeaza sa le administrez si Ferropol dupa ce il voi achizitiona. Schimb saptamanal 50% din apa si administrez EI, intreaga operatie efectuand-o seara.
Mentionez ca voi pune autocolant pe spate dupa ce fac rost.