Message |
|
Iata cum arata crevetele dupa 6 zile de stat la mine in acvaru: http://petzka.wordpress.com/2010/05/17/crevetele/
Poza e facuta pe 13.05.2010, dar deabia acum am descarcat-o.
|
 |
|
Si eu am maidanezi. Am cumparat 2 Anentome helena, dar se pare ca de pomana  . I-am vazut trecand pe langa cu o gratie deosebita. N-au schitat nici un gest ca ar fi interesati (macar din curiozitate).
|
 |
|
Debitul e deja reglat la minim si e directionat in diagonala, dar parca tot puternic e 
|
 |
|
nimeni?
|
 |
|
Multumesc, dar va ganditi prea departe.
Nu cred ca guppa a ajuns la maturitate sexuala  Eu doar ma gandeam ca e stresata de golani...
|
 |
|
Nu vreu linie pura...
Pai guppytei ii e mai rau in 2 litri sau urmarita de endleri? Bine nu io fi nicicum, dar macar sa ii fie cat mai putin rau...
|
 |
|
Salutare,
Am primit de curand niste puiuti de guppy in varsta de aproximativ 2 saptamani. Dar pintre ei se afla si o guppyta ceva mai marisoara.
Ieri am cumparat 2 endleri. Dupa ce s-au acomodat cu acvariul au inceput sa se tina numai dupa coada ei.
Ar trebui sa separ fata ca sa n-o streseze golanii  , sau asta-i viata? N-am un alt acvariu. Am doar o maternitate plutitoare de 2 litri.
|
 |
|
Se poate inchide. Am cumparat cu 10 ron / bucata de la mag. dl-ui Oprea de la Piata Muncii.
|
 |
|
Mda, pacat ca nu se dezvolta.
De buturuga am legat niste Microsorum pteropus. Sa ma mai cuget, sa vad cum fac.
|
 |
|
Dolly wrote:
petzka wrote:
Stiu, o sa zici ca ai dubii si in privinta acestei afirmatii, da' ai sa vezi ca mai devreme sau mai tirziu te vei convinge singur de necesitatea unui bazin plantat cind sunt si niste creveti pe-acolo. 
Crezi ca sunt sceptic la orice? Sunt convins de utilitatea unui bazin plantat si nu neaparat pentru creveti.
Am o manuta firava de moss, dar am scos-o intr-un pahar la geam in speranta ca se va dezvolta mai repede (asa am citit in diverse opinii ca se face). La mine in acvariu mi s-a parut ca doar a strans mizeria pana acum.
|
 |
|
Acuma sa ma scuzati daca nu voi schimba substratul pentru 6 creveti  . Mai ales ca intre timp s-au inrosit satisfacator.
|
 |
|
Sunt sceptic in privinta culorii pietrisului. Acvariul pe care l-am vazut cu crevetii aia rosii avea substratul identic cu al meu, dar, in schimb, era extrem de aglomerat cu plante.
|
 |
|
Aha. Astazi o femela dadea ture de acvariu mai ceva ca neonii si m-am gandit ca e in cautare de un loc ferit unde sa depuna ouale (si ma gandeam ca e acvariul prea prost plantat).
Dupa spusele vanzatorului am cumparat 2 femele si 4 masculi. Din pacate, dupa ce le-am dat drumul in acvariu, nu am reusit sa ii gasesc pe toti 6 niciodata (in punga erau 6). Am vazut cel mult 4 exemplare deodata. Doua mai rosii si doua mai spalacite. O data alea rosii aveau oua, alta data nu. Chestia asta ma cam debusolat, dar pana a urma trag concluzia ca cel putin doi baieti se simt binisor si au ajuns la aceeasi culoare cu femelele. Mai mult spre rosu si mai putin spre roz.
|
 |
|
2 masculi s-au inrosit deja  (daca nu cumva si-au depus femelele icrele).
|
 |
|
Nu prea stiu ce fel de furtun poate fi bagat in gura astuia: http://www.houseofpet.com/catalog/product_info.php?cPath=25_63_121&products_id=2898&osCsid=dvaq4slje52nca5dun8i6nvmg6 fara sa il scuipe...
Daca stie careva un spray bar care sa mearga cu filtrul asta, rog un link sau un pet-shop.
|
 |
|
Merci.
Oricum, asa albiciosi i-am cumparat, nu s-au albit la mine.
|
 |
|
Deocamdata vreau sa vad "cu ce se mananca". Sunt incepator si invat din mers.
|
 |
|
Sau killer snail sau assasin snail (am vazut ca i se mai zice si asa). Ma intereseaza 1-2 bucati.
Sunt cu acvariul la inceput si am luat niste plante de la cineva. Se pare ca aveau niste melcisori care devin mai numerosi pe zi ce trece.
|
 |
|
alber wrote:
Ma gandesc ca nu mai ai bonul de casa, altfel cautai planta pe google, nu?
Plantele alea le-am vazut si eu aseara in Ikea. Nu scrie denumiri ale plantelor. Pe toate le cheama la fel: planta acvatica. Si pe eticheta scrie ca se pot tine in acvariu
Mi-au facut si mie cu ochiul (de, incepator) pana am vazut una putrezita si m-am lecuit.
Pretul era de 12,9 RON, ceva mai ieftin decat la unele pet-shop-uri.
|
 |
|
|
 |
|