[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
I-am zis Filofteea pentru ca prea se da sfanta cand o alearga Marcel, ca ea nu vrea, ca ea nu stie, ca nu a mai facut inainte...
Iar lui Marcel e un disperat. Doar dupa coada ei sta.
Acum s-au mai potoli, nu o mai fugareste atat. Doar el a ramas rosu aprins, ea s-a mai albastrit.
rodoselada wrote:Mutumesc Mihai,
Carbon liquid in cazul BBA direct pe alga, iar in cazul fertilizari in masa apei 5ml/50l zilnic.

1 ml / 10l? Asa e cand te doare in banana de vietuitoare, mai ales daca nu ai...
Bv.
Asteptam maine captura.
Daca nu merge cu momeala, poti incerca cu curent sau carbid.
Sigur Synodontis e. Doar ce am luat 1 azi. Are cap de sobolan
Azi l-am adaugat in bazin pe Aurica, un Syno eupterus. S-a inteles din prima cu Marcel si Filofteea.

image

Nu se vede prea bine, inoata destul de repede, iar telefonul meu...
Le poti lega cu mesina (nylon de pescuit) sau le p;oti lipi cu super-glue, nu patesc nimic.
Astea sunt Hydre? Ca nu am mai avut pana acum si nici nu am idee de unde le-as fi putut lua. Ca doar plante am bagat in ultima vreme, si alea din sursa cu recomandari foarte bune.

image

Sa fie de pe pietre / lemne si sa apara abia dupa 3 luni? Sunt cam verzui la culoare.
4500 lm... Dimabila, cred.
Salut.
Melcii asasini nu o sa lucreze instant, astfel ca peste noapte sa scapi de invazia de melci. In timp, le vor tine numarul sub control.
Incearca sa hranesti mai putin pestii. De obicei, melcii, daca nu au ce manaca, nu se inmultesc in exces.

Doar schimb de apa si fertilizant saptamanal, de mult timp.
Se vede ca neonul e vechi, are vreo 4 ani, plantele nu mai cresc asa de bine.
Aquabasis-ul e mort de mult, am niste jbl pro shrimp, ma chinui de 1 an sa schimb substratul, mai ales pentru coloritul crevetilor. As vrea sa pun cumva un filtru de substrat, care sa impinga apa prin substrat, astfel sa evit necesitatea sifonarii.
Practic, ar trebui sa pun un filtru intern care sa impinga in substrat in loc spraybar. Sau nu am inteles eu?
mihai florescu wrote:In momentul in care am pus greutate pe suport totul a devenit rigid.

Adica se misca inainte si greutatea l-a stabilizat?
Nu am gasit larve de libelula, mi-au zis ca nu mai e sezonul lor, am luat congelate larve rosii de tantar, care ar fi tot Chironomide, zice femeia de la pet shop.
De mancat, au mancat in draci. 1 cub de congelata la 2 pesti.
Referitor la dimensiunea bazinului, citisem ca au nevoie de 70 litri / pereche, de asta am zis ca e ok 110 litri. Dar probabil ca am pierdut mult din spatiu pe inaltime, ca e destul de inalt (50 cm).
Ma speriasem sa nu fi prins si la mine blestemul paradelor gay. In acvariul de unde i-am luat, erau cu pesti ma mari si mai agresivi, asa ca nu aveau tupeu sa se umfle unul la altul cei 2 Hemi. Aici, ca s-au vazut stapani, s-au umflat muschii pe ei.
Ce mancare congelata le pot da (afara de Artemia, ca asta le dau deja) pentru intensificarea coloritului?
Eu cu Betta nu am avut experiente ok cu hrana. Cei 2 pe care i-am avut, plus 1 al unui prieten tot refuzau hrana uscata (fulgi, granule). Am rezolvat cu Artemia congelata. Mananca ceva de speriat.

Astia se iubesc sau se bat?
Brusc, mi se pare foarte mic acvariul.
Plantele nu sunt obligatorii, dar arata altfel.
Valurirea apei pe care o face spray-bar-ul tau e buna, ajuta schimbul de gaze cu atmosfera.
Arata a mix intre betta si killie

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: