[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
I-am aclimatizat aseara, azi dimineata le-am dat prima masa cu artemia, au mancat din prima.
Poze mai pe seara, cand ajung pe la birou.
Asta-seara ma duc sa iau perechea de Lifalili, confirmata si depunatoare, zice vanzatorul.
Frumos, elegant, cat de cat... iti mananca urechile numai etapizarea...
Am luat din calcul saparea cand am ales locul plantarii. In afara de Lotus, platelet nu sunt expuse (sau au spatiu foarte mic, ceea ce le-at face in / greu accesibile).
Mersi.
Nu stiu daca Lotus-ul ala sta bine acolo in stanga, parca e prea in stanga... dar astept sa bag si crinul si vad dupa.
Crinul e clar intre Bobiltis si Ceratopteris.
image

Gata plantele.

Da, Hemi Lifalilii (mi se par mai viu colorati decat Bimaculatus). Am gasit in Cta, dar doar adulti.
Pui am vazut ca are Radu Dragan, trebuie sa vorbesc cu el.
Ziceai ca ai drum prin Constanta? Ca te-as fi rugat sa imi aduci vreom 10 Nutriballs, ca maine ar trebui sa vine nuferii.
Crin am gasit doar la Viorel Cantea, trebuie sa ma duc sa il iau. Doar Calamistratum, ca Natans are un pret prohibitiv.
image
Dupa schimb de apa.
image
Am mai scos din pietre, mi se parea prea aglomerat.
Mai am de vopsit in-ul si out-ul si e cam gata.
Plus plantele si pestii ))
Prinde-o si da-i drumul din nou... )
Pentru aia voalati, de la nr. 10, cineva r trebui sa ia o mama buna de bataie... De ce sa vrei faci asa ceva, sa obtii un Oscar (ditamai baboiul) voalat?
Ventuzele banuisc ca s-aun intarit, nu? Sfat pe care l-am citit si eu acum ceva timp tot aici. Tine-le in apa fiarta, clocotita, cateva minute si se vor inmuia la loc si il vei putea tine vum trebuie.
Legat de Valisnertia aia, pune-o si tu mai in spate, e cea mai putin potrivita planta de prim-plan.
rodoselada wrote:image

Nu faci o poza si fara echipamente? Ca parca mi-as schimba wallpaper-ul. Si, nu, nu glumesc.
Am meu e pus la ciclat din 26 feb. Ar trebui sa fie gata, deja.
E sist verde, cred... e plin prin Mamaia.
Limpede
Jbl Sansibar Black. Acum le-am bagat la apa. Lemnle plutesc, asa ca nu asta e aranjamentl final al pietrelor.
Apa s-a tulburat groaznic cand am inceput sa le misc.
Lemnele imi perleaza, iese aerul din ele.
Cum arata? E prea aglomerat? Mai am putin de spalat la pietre.
Eu am un Macropodus opercularis pe care il cheama Bobita si pe care nu am voie sa il hranesc eu, asa ca te inteleg perfect...
Andrei P wrote:Dupa umila mea parere un acvariu de ~500 l plantat si cu discusi arata incredibil INSA ca si costuri si ca si mentenanta ajungi aproape de unul cu apa sarata, care, pe deasupra, e si mai frumos.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: