[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: V.Sorin
Forum Index » Profile for V.Sorin » Messages posted by V.Sorin
Mersi faraoane` acum merge brici, na-m avut o periuta dar am folosit un bat de urechi ;) .
Am filtru fan filter plus cu aerare inclusa, dar vad ca de un timp a inceput doar sa "scuipe" bulele de aer nu mai merge cu forta si cu viteza ca inainte.Ce credeti ca s-a putut intampla?
Am 4 neoni 2 verzui si 2 albastri, ia-m vazut pe cei 2 albastri (fiind si mai mari) ca se fugaresc prin acvariu mai tot timpul.Ar trebui sa-mi fac griji ?
Bine, am sa vad ce pot face.
Are cineva idee de o solutie alternativa de lumina de 15w pana imi voi lua niste neoane?
off topic: Nu vreau sa ajung pe nimeni la posturi, scuze daca deranjez pe cineva. ....Ok o voi lua mai molae cu posturile.Nu te teme faraonule ca nu te ajung, tu esti legenda =)) .
Stimate narcis,

Din pacate pentru tine nu zice nicaieri ca nu poti da sfaturi....eu am bagat cativa cory cand am avut acvariul nou si am patit-o din aceasta cauza vroiam sa il ajut . Sa nu comita aceleasi greseli ca si mine.Si daca te uiti la data vei vedea ca am o luna, si inca ceva asta nu e prima data cand am acvariu deci stiu eventualele greseli care apar si de aceea ii indrum pe nou veniti sa nu faca ca mine.
Eh ce sa faci cu cadourile.....doar nu le poti arunca
La 2 baieti am mai fost dar de acvarii nu ma-m interesat niciodata.
Eh :XD: asta e ce am gasit ca sa nu pun acvariul chiar pe birou si oricum vorba lu rebella "parca iti da cineva nota"
Am fost zilele trecute la acvamax si avea doar unu de 100l iar la mine, aici in alexandru doar 45 max
Am vrut sa nu se miste pe birou ca nu am gasit o fata de masa .E defapt prosop de plaja .
ai plante adevarate in acvariu?
Depinde ce ai in acvariu, daca este plantat ar trebui sa il lasi 2-3 saptamani la ciclat si apoi sa bagi cory acolo.
Am si eu o intrebare, unde pot gasi in oras acvarii peste 50l, in jur de 60?
Din pacate nu am tub de lumina asa ca trebuie sa stau cu ce am.
Ms narcis de sfaturi am sa tin cont de ele .
1.Din pacate teste nu am iar acvariul este in functiune de o luna si oleaca, acesta care la-m facut a fost un setup.
2.Ok spal filtrul mai rar.
3.Asa, in legatura cu lumina 15 w ar trebui, asta la 10 ore dar daca folosesc 30 w la 5h pe zi nu e acelasi lucru?
4.Inca o data, au trecut 5 saptamani (aproximativ)deci ciclarea este facuta dupa parerea mea.
5.Bine le voi da de mancare doar odata pe zi.
6.Nu te teme, stiu ca nu este o jucarie stiu ca am de lucru cu el, si stiu ca la inceput e mai greu dar sper sa mearga treaba .
E posibil.Acum 5 zile am facut un setup la acvariu si dupa ce am facut asta a dat semne de umflare, cat despre hrana am achizitionat un novo pleco de la JBL si sper sa nu mai fie probleme.Acum ii hranesc de 2 ori pe zi cu cativa fulgi deci nu prea maiare ce sa cada pe fundul acvariului.
Pai e un bec "incorporat" adica nu se poate schimba si are lumina ca cea a soarelui (galbuie).Lampa e alimentata prin priza (deci nu e prin baterii).E luata din strainatate (cred) ca am primit-o de la o ruda de afara.Are 2 lumini una de 30w si una mai mica (ca e mai chioara) cred ca in jur de 20-25 w.
Lasa asa filtrul deschis si plante multe, si ai sa vezi ca se limpezeste.Probabil s-a murdarit din cauza ca nu ai spalat substratul bine (daca este luat din natura).

Forum Index » Profile for V.Sorin » Messages posted by V.Sorin
Go to: