[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: V.Sorin
Forum Index » Profile for V.Sorin » Messages posted by V.Sorin
salut am si eu o intrebare legata de o planta, cred ca este o specie de Echinodorus, ce ar trebui sa fac ca sa nu mai stea stramba ?...se poate inmulti aceasta planta?...astept raspuns

poza aici : image
bon asa
pai am cumparat o galetusa din aia de la tetra aveti un link aici: http://www.acvamax.ro/images/Tetra%20CompleteSubstrate.jpg
Deci pot sa nu mai cumpar substrat.....si sa-l pastrez pe asta cu pietris cu tot, numai ce sa mai pun pietris deasupra ?
am observat comportamentul ciudat al unor xipho acest comportament consta in "frecarea" de obiectele din acvariu ( si fetita si baiatul se manifesta la fel)...deci ce credeti ca se intampla?
am fiert niste pietre in sare iodata+ apa si cred ca de acolo...o trebuit sa schimb toata apa am aflat mai tarziu ca ioduleste toxic
am substrat am sa incerc sa vad ce iese
Salut...s-a ivit o ocazie sa imi cumpar un acvariu nou de 60 l...cel vechi era de 30 l...deci ce ar trebui sa fac ca am niste nelamuriri, ce e de mentionat este ca acvariul de 30l deja este populat cu diferite specii de pesti.

1.Ar trebui sa pastrez apa in care traiau pestii sau sa pun apa noua?
2.Cum fac cu ciclarea ca pestii nu am cum sa ii tin intr-un borcan atata timp
3.Trebuie sa cumpar din nou substrat ?
4.Imi trebuie o iluminare mai puternica sau potramane la 30 w ?

din pacate acel corydoras sa stins acum 2 saptamani si principalul motiv ar fi ointoxicatie cu iod...cred ca asta era adevaratul motiv
in legatura cu ce ati zis...in loc de riccia nu merge si java moss ?
am facut cum ati spus...tras+rasucit :thumbup: :thumbup:
trage si tu un ochi aici: http://www.petco.com/assets/livefish/freshwaterchart.html eu de el ma folosesc sa vad compatibilitati stiam ca neoni + xipho merg
de la sare sigur...mi sa intamplat si mie sa-mi moara sanitarii de la niste pietre fierte in sare (iodata) apoi am aflat ca iodul este toxic in 2 zile s-au dus...cel mai bine ar fi sa schimbi apa...eu asa am facut si acum totul este bine
gata am reusit sa-l desfac ms la toti ptr sfaturi
nu pot...na-m cui si decat sa il arunc mai degraba il pastrez....nu eu am vrut sa-l cumpar da fratemiu ma tot batea la cap si deh stiti cum e cu fratii mai mici ....mi-am mai luat si ceva de fund un ancistrus si inca 2 xipho....pana acum situatia e buna...nu vreau sa il suprapopulez ...ma rog sper sa se descurce scalarul, pana acum toata lumea e fericita numai ca xipho se :mrgreen: cam mult si imi da de treaba
Salut am si eu o dilema cum se scoate buretele la filtrul asta ca incerc sa trag de partea de jos dar nimic...daca are cineva idee cum se scoate buretele nu ezitati sa raspundeti

Asta e:image
e si el peste de banc....pe bune daca stiam...acum ce sa fac...nu pot sa il aruc o sa-l pastrez sa vad cum evolueaza situatia
Salut revin cu o noua intrebare: mi-am luat azi un pui de scalar si asvrea sa aflu de la voi care sunt cerintele lui...temperatura, apa, hrana, compatibilitati si altele.Ms anticipat
era coerydoras din ala alb cu ochii rosii
n-am smilie probabil ca asta a fost cauza

Forum Index » Profile for V.Sorin » Messages posted by V.Sorin
Go to: