nu e o fantana sursa de apa ca stau la bloc...si in legatura cu pestii nu vreau ceva foarte pretentios...doar guppy xipho si sanitari...am sa mai caut dar deocamdata sa mai strang nishte bani :p
gata acum este sigur ...sa dus ...nu mai imi iau pesti...las ciclarea....da am si eu o rugaminte...nu am prea gasit prin magazin teste de apa si nu prea stiu ce pot face ca sa vad daca apa este buna...voice sfaturi imi dati ?
am respectat aproape toate sfaturile....am pus oxigen...am dat mai multa hrana dar nimic....mai putin chestia cu nitritii si nitratii...dar credetima ca nu prea stiu cum se opereaza cu ele
Salut revin iarasi cu o intrebare, am sanitar corydoras si e cam agitat in sensul ca nu sta linistit pe fundul apei (cum cred ca ar trebui)...mai mult sta la suprafata...chiar reusesc sa il ating daca vreau...e de mentionat ca inca este pui si ciclarea la acvariu nu este completa...adica este singurul peste care il am.
Salut vreau si eu o parere legata de un acvariu de 30 l cam ce lucruri (accesorii) ar trebui sa-i mai cumpar?
Deci, pana acum am:
Filtru + pompa de aer
Incalzitor
Termometru
Substrat (nisip din acela de la tetra)+pietris
Plante (3 la numar)
Plasa (mica) de scos pestii
Lumina
1 sanitar
Salut, sunt nou pe forum si in aceasta lume a acvaristicii , am si eu o intrebare ce apa prefera de obicei sanitarul ca am unul alb cu ochii rosii (nu ii stiu exact numele) apa mai calda sau mai rece?.....temperatura in acvariul meu este de 26 C'.