Message |
|
anuntul este valabil oriunde daca aveti cu ce sa veniti sa il carati. poze nustiu sa pun aici. cauta-ma pe y mess la id ul q_2p3u si iti trimit acolo.
|
 |
|
care vrea acvariul si imi ofera unul mai mic cu tot echipamentul sa ma caute pe y mess la id ul q_2p3u. acvariul meu este echipat cu detoate ( filtru , capac, 4 neoane x 36w , pietris+nisip, pesti multi plante mai putine ca nu prea m-am mai ocupat de el... pentru mai multe detalii apelati-ma pe mess. acolo va pot da si poze si orice raspuns.
|
 |
|
anuntul este valabil lana luni 9 .06.07.
|
 |
|
mah 100 Euro fac numai pestii daca stati sa va ganditi !!! nu vrea nimeni ?? un acvariu maaaaaaaaare aproape gratis ???????
|
 |
|
SUPER MEGA OFERTA !! ACVARIUL SE VINDE CU 4 milioane. CAT MAI REPEDE ! PUTETI SA VENITI SA IL VEDETI SI SE DA CU TOT TOT TOT. 0766468431. ID MESS q_2p3u.
|
 |
|
210 E !!! fratilor numai pestii fac peste 2 mil jumate daca ii dau la jumatate de pret sa scap repede de ei dar nu vreau sa ii vand celor din piata mare la pretul asta. nu vrea nimeni un acv maree?? 210 E ( vorbesc de cel mare )
|
 |
|
pret nou !! 220 E cu tot !!
|
 |
|
pretul scade fenomenal :O:O 9 mil !!
|
 |
|
acvariul este din geam de 12 si arata super bine. am cateva poze pe care le pot trimite pe yahoo. id q_2p3u eu sunt din craiova. daca va intereseaza ma puteti contacta aici sau pe mess sau 0765985166. acvariul il dau cu tot cu masa si cu plante si pesti si capac +3 neoane lungi de 120, filtru resun sp1800l scoate 1200l/h . si mai vand un acvariu de 100LX55HX40l, cu scalari mari 2 perechi, plante, 4 neoane, capac, masa filtru tot resun sp1800, vibratoare, fund din geam de 12, restul de 8, cu 650 negociabil. 0765985166. craiova. daca sunteti din alte orase si le vreti puteti sa sunati daca aveti cu ce sa veniti sa le luati.
|
 |
|
risc si ii las impreuna cu parintii in acest acvariu. sa speram ca nu ii mananca nici pe unii nici pe altii. ( a doua serie )
|
 |
|
pai nu e prea mic acvariul ala pt cati pui sunt ??? ca sunt prea multi puisori . daca ii las cu parintii ce are ?
|
 |
|
pai nu e prea mic acvariul ala pt cati pui sunt ??? ca sunt prea multi puisori
|
 |
|
din pacate nu am unde sa ii scot pe puisori pt ca nu mai am alt acvariu liber. si nu pot sa fac mai multe acvarii pt ca nu mai am unde sa le tin. daca ii las cu parintii are ceva ? o sa inceapa sa ii manance ? sau ?
|
 |
|
este posibil sa mai depuna in timp ce au pui in acvariu ??? scalarii mei au depus iar desii au puisori mici acolo pe care ii pazesc cu mare grija. au depus icre pe o frunza mare de la o planta si au facut muult icre. o sa aibe grija si de pui si de viitori pui ? vad ca pe astia mici nu ii mananca. ce trebuie sa fac? cum pun poze sa vedeti ? sa nu credeti ca va mint.
|
 |
|
waw. interesant  fusei azidimineata si cumparai 2 tuburi osram fluora pe care inca nu le montai pt ca trebuie sa merg sa iau si 2 drosere pt ele. am sa las cele 2 neoane care le am si sa le pun si pe astea 2 . sper sa mearga mai bine cu 4 X 36w . va multumesc mult pt ajutor.
|
 |
|
daca bag 5-7 neoane de 36W ma omoara maicamea  ) imi arunca acvariul cu macaraua din apartament 
|
 |
|
Sicmar multumesc pt sfat si pt detaliile pe care mi le-ai putut oferii. maine o sa merg sa cumpar 2 sau 3 tuburi osram fluora de la un hipermarket . sa pun 3 tuburi ? sau sa pun decat 2 ? nu cred ca trebuie 3 pt ca nu sunt pretentioase plantele astea de le am din cate stiu.
|
 |
|
Kiwi wrote:
lazarginel wrote:
Ăia şase centimetri presupun că reprezintă grosimea substratului şi nu granulaţia. Sper. 
dap ai dreptate. reprezinta grosimea. granulatia este lafel ca bobul de mazare la pietris si nisipul este .. nu prea fin fin.
|
 |
|
am urmatoarele plante: ANUBIAS NANA , ECHINODORUS RADICANS , ELODEA DENSA , MICROSORIUM PTEROPUS WINDELOV , VALISNERIA TORTA , neoanele sunt: LUXTEN LFT D 36 W / cw made in germany. atat scrie pe ele. acvariu are 130x55x57. populat cu 6 scalari 4 sanitari, 10 jandarmi, cativa xifo rosi mititei si cam atat.
|
 |
|
lazarginel wrote:Nu stiu de ce vrei tu neoane de 120cm cand acvariul tau este de 55 cm din ce reiese ce ai scris
oky o sa scriu dinou poate asa intelegi mai bine ;) 130 cm lungime ( L ) , 55 cm latime( l ) , 57 cm inaltime (h ) . acum intelegi dece vreau de 120 cm lungime ? sa nu umplu capacul cu o gramada de neoane mici.
|
 |
|