[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iulius2005
Forum Index » Profile for iulius2005 » Messages posted by iulius2005
dolly ai dreptate nu trebuia sa vb asa dar .... sunt suparat foc acvariul o sa il refac dar peste vreo luna ca nu am timp de el acum din pacate. si ca sa stea atata timp toti pestii aia in acv ala mititel .. nu le e prea bine.
( ( acum 1 an si ceva am facut un acvariu de 100 L 55 h 40 l ( azidimineata pe la 5:30 se sparse geamul de la fund. dreaq sa il ia ce o fi avut ca aveam zapada deaia sub el si geamul era de 8 mm . acum bagai toti pestii la gramada intr-un acvariu de 100 litrii aprox. am 15 scalari mari mari acolo , 2 sanitari maaaaaari (ca somnul ) 3 deia maro cu pete negre , peste 16 conconusi mari , 2 xifo , 20 mulinezi mari ... si nici nu mai stiu ce e acolo in saracul acvariu ( am si o gramada de plantee am 2 lighiane mari pline cu plante , am muulte. cine e din craiova si vrea sa ia din pesti sau orice le las ieftine .. sau am mai zic ... piese de calculator .. vechi .. nu vreau scumpataturi .. ram , placa video , sau monitor ...
nici ai mei nu au gris dela pt ca sunt solzi lipsa. am stat mai mult de 1 ora sa ma uit intrun la ei si nu se bateau. toti au solzi lipsa ... si nu aveau. cred ca e o boala. cu verdele ala de malachit .. nu a dat nici un rezultat. pestii nu se bat intre ei la mine. creq o sa se duca toti guramii mei
cine vrea poze sa ma apeleze tot pe messenger.
din lipsa de spatiu vreau sa dau unul din cele 2 acvarii. acvariul are 100 L , 40 l , si 55 H . sticla de 8 mm , plante multe , 10 scalari mari , capac cu 5 neoane , filtru resun sp 1800L (1000 L/ora) 3 sanitari maro cu pete negre , 2 deia lungi ca somnul , 2 ancistrusi, si 4 neoni vreau sa opresc decat un acvariu mai mititel . daca e cineva interesat de acvariu sa ma apeleze pe mess la id ul q_2p3u@yahoo.com. pretul este foarte mic.
punctele alea sunt maricele rau detot pt ca se vad de la distanta mare chear si de la 3 metrii sa aibe cam 3-4 mm deci arata ca si punctul ala negru de il au toti gourami pe mijloc si pe o parte si pe alta numai ca astea sunt mari si zdrentuite va mul;tumesc pt ajutor :* si eu tot asa stiam ca grisul este mic mic mic dar am zis astea sunt f mari .
sal.. am si eu " o mica mare problema" am un acvariu de 100 litrii in care am 10 gourami mari , 4 tetrazona si 4 ancistrusi mici. am observat ca pe gourami sunt niste pete albe maricele .. la inceput am vazut pe unu si am crezut ca o fi luat bataie de la ceilalti dar dupaia am observat ca au luat toti aceasta boala cred. astazi fusei in piata si cumparai verde de malachit ca asa mi-a zis cineva ca, cica ar fi bun pt boala asta. cine imi spune si mie ce sa fac? cat verde desta sa pun in acvariu? pot sa pun peste toti pestii ? acvariul e bine plantat , filtru resun sp 900 ... deci intrebarea mea este cum folosesc verdele asta si decate ori pe luna sau cum ?

Forum Index » Profile for iulius2005 » Messages posted by iulius2005
Go to: