[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iulius2005
Forum Index » Profile for iulius2005 » Messages posted by iulius2005
fratilor cam cat este metrul de geam de 10 ? ( in bucuresti )
ok o sa fac ceva poze .. cu telefonul pesti am 4 scalari si 2 sanitari
salut tuturor !! fratilor am si eu niste alge de care nustiu cum sa scap. arata ca un covoras pe frunzele plantelor, un verde inchis urat pe majoritatea frunzelor la plante. acvariul are cc 100 L utili, am 3 becuri economice philips cu lumina calda ... apa schimb 15 L la 3 zile , pot aplica si eu tratamentul ala cu apa oxigenata ? ca am vazut pe aici ca se cam scapa de alge cu apa oxigenata
asa o sa fac dar la magazine nu o sa gasesc pt ca am cautat la toate
inca mai cumpar geam !!
multumesc mult !! nu o sa mai vb asa urat
imi cer scuze pt felul in care am vorbit (ma refer la ginel...) eram suparat pt ca de vreo luna tot caut geam si nu am gasit .. si asa am crezut eu ca e un fel de" misto" felul in care mi-a raspuns .. ginel scuze inca odata ... totusi topicul ala nu trebuia inchis pt ca nu am facut rost de geam pt ca in craiova nu au de vanzare la geamgerii geam de 10 mm.. numai acvaristii mari au ... deaia cer ajutor aici. scuze pt cum am vorbit inca odata.
in craiova nu se gaseste geam de 10 ... shi imi cer scuze pt felul in care am raspuns ... poate sa fie geam mai mare decat dimensiunile mele il taiem nici o problema
ginele tu esti bagator in seama ? sau faci posturi sa prinzi valoare ? daca esti baiat destept iti dai seama ca, aici raspunde sau poate sa raspunda doar cine are de vanzare ! nu orice mascota ca tine !! da ? deci ... anuntul ramane valabil daca are cineva
bai jonny ca esti de la mine din cv9 ) vezi ca este magazinul ala shrek ( fatza in fatza cu centrala aia .. unde sta ALECU ala cu masina aia alba lie ) si are acolo detoate !! acvarii mari gata facute ieftine tu presupun ca esti incepator mare fugi acolo ca esti aproape ;) si dai o privire

Annotated by betta: bai iulius... cu asemenea limbaj puteai sa-i dai un PM-eu. Iar daca vroiai neparat un post puteai sa te abtii de la bai (la mine măi mai e inca acceptabil, ;) la altii nici atat..., si fara tz si cu detoate scris separat... ca de majuscule la inceputul propozitiei ce sa mai zicem... zicem ca se accepta doar pe mess ? ... deh, nu-i bai... da' nici a buna nu e...
salut ! cumpar o bucata de geam de 10mm : Lungime 96cm , latime 40cm
da am ! id mess q_2p3u !!
1 mil transportul pana la bucuresti.
daca esti interesat cautama pe mess la id q_2p3u si vorbim acolo. daca doar intrebi nu stiu ce sa zic ...
acvariu 170 L 70 H 55 l geam de 16 . daca te intereseaza mai multe detalii cautama pe yahoo mess la id : q_2p3u
salut. cum am zis am un acvariu foarte mare de vanzare. 170 lungime 70 inaltime 55 latime , geam de 16 pret 10 mil. cine doreste ma poate contacta aici sau la tel : 0723378579. fara beep pls. ofer transport daca sunteti din alt oras dar mai creste pretul putinel.
bine ... sterge-o pe aia daca nu iti place cum suna ;)) ......... nu vrea nimeni pesti ????????????/ planteeeeee ca nu am ce sa fac ca moooor ca sunt multi (
mda sa iti explic
1. suntem olteni aman2
2. sunt gagicul lu sora lui si am net de la el ca avem retea deci apare acelasi ip
3 astept oferte "porcu" sper ca ajung explicatiile daca esti nelamurit poti sa intrebi orice si daca vrei vorbim pe mess sa iti dau poze cu acvariul meu care s-a spart si cu acvariul lui care inca functioneaza ;) sa fezi ca sunt lafel si sunt facute de noi
si inca ceva acvariul lui nu are nimik dar al meu ... e spart la "fund" ( dece ?? al meu ca e de 8 s-a spart si al lui ca e de 6 nu ?? hmm
imi pare rau nu sunt liviujosceanu. sunt prieten cu el, sta la 2 blocuri de mine. el are acvariul din sticla de 6 , are dimensiunile ca ale mele, al meu e de 8. am facut aman2 acvariile, eu am geamurile de la un magazin iar el le avea de la cineva. am facut 2 acvarii cu el . si cu conconusi aia nustiu ce vrei sa zici MA.

Forum Index » Profile for iulius2005 » Messages posted by iulius2005
Go to: