Noutati de inceput de luna
Deci:
-Cea mai importanta noutate a acvariului este buretele bolborositor care se pare ca a inlocuit cu succes filtrul intern.
-Am mai adaugat vreo 2 nuferi care vad ca au facut si pui.
-Pestii aceeasi si anume:2 guppy(cred ca masculul e blue moskow guppy), 1 molly galben si un black molly, 2 xipho si badia Vasile (ancistrusul)

+3 pomaceea si vreo 3 melci de substrat.
-Am un puiut de peste care nu stiu exact cine l-a facut.Se ascunde prin "jungla".Nu prea stiu ce sa fac cu el.In primul rand sa vad daca mai creste poate imi dau seama de specie.Se pare ca deja stie a se fereasca de "barosanii" din acvariu deci sunt mari sanse sa supravietuiasca.
Apa e in conditii bune si testele sunt in mare parte aceleasi.Nici o planta nu da semne de ingalbenire, asta insemnand ca o duc foarte bine

.Temperatura e constanta de 25c0.Schimburi in ultima saptamana am facut mai dese ca sa combat "apa mirositoare" si se pare ca am rezolvat aceasta problema, dar de obicei fac cate 30% de 2 ori pe saptamana.Hrana pestilor este in mare parte aceeasi.Ca echipamente nimic nou.Mi-a sugerat cineva sa-mi fac o bomba de co2 pentru plante, dar daca ele o duc bine nu cred ca isi are rostul.Ma gandesc serios sa mai cumpar o neritina.
Cam atata pe luna care abia a trecut, astept orice comentariu, toate fiind bine-venite :-) .