[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
ionutzcz72
Junior member
[Avatar]

IP:

salut! de 1 luna am 15 guppy adulti intr-un acvariu de 10 litri !stiu ca este prea putin dar nu mai am fonduri momentan pentru alt acvariu mai mare.problema este ca de 2 zile unii dintre ei tin cozile stranse si inoata mult mai greu !ce as putea sa fac ?
[Yahoo!] aim icon [ICQ]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Dar nici sa vinzi sau sa donezi din guppy aia SUPER ULTRA chinuiti nu ai bani ??? De cat timp ii tii acolo ?? Eu ma mir ca inca sunt in viata...E CRUZIME ce faci tu cu pestii aia!!! Schimba-le 25% din apa cu apa declorinata si la aceeasi temperatura. Saracii Daca nu vei reduce numarul lor la 3-4 iti vor muri toti , mai devreme sau mai tarziu.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
LUPmic
Senior member

IP:

Ori faci ce a zis Rebella ori mai cumperi inca 15 pesti smilie
[Email] [Yahoo!]
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sunt chinuiti saracii pesti, tie ti-ar placea sa stai intr-o debara? si pe langa tine sa mai fie inca 14 persoane...eu zic ca nu.Fa bine si cumpara un acvariu mai mare sau doneaza din ei, daca nu ai fonduri, singura solutie ar fi za donezi, daca ai varietati de guppy ca in poza de la avatar, sunt siguri ca vor fi interesati .

This message was edited 1 time. Last update was at 17/10/2009 11:08:52

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: