Pseudotropheus acei "ngara" pereche depunatoare 6-7cm. - 20 ron
Dimidiochromis Compressiceps 3 buc 8-11cm, depunatori, 2 F -1 M full colour 900 ron
Labidochromis caeruleus "Electric Yellow" 6-8 cm. pereche depunatoare 20 ron
Sciaenochromis Fryeri Iceberg juvenili 5-7cm. 4buc. -30 ron
Melanochromis Maingano 5-7 cm. 4 buc. 200 ron
Puiet
Ngara, caeruleus, socolofi,auloncara red flush, nyererei , puietul se vinde 1 ron pe centimetru indiferent de specie si marimile sunt cuprinse intre 1 si 4cm
Marimile sunt cu aproximatie .
Accept schimb cu suport telefon auto,pompa valuri , filtru extern sau intern raportat la valoare sau pesti ca Auloncara(nu red flush), Demasoni,Cynothilapia white top.
Pestii se dau doar pe grupuri sau familii asa cum sunt trecuti mai sus, nu se dau individual, multumesc de intelegere. ( totul este negociabil)
Vand -Schimb Nimbochromis livingstonii 1M urgent!
Nimbochromis livingstoni 1 mascul superb de 15cm de provenienta Germania , la dorinta cumparatorului pot facilita achizitionarea unei femele pt el pe masura.
Pretul cadede de la 50 la 30 ron , iar pt schimb ma intereseaza o pereche de mbune , o femela de otopharynx lithobates zimbabwe rock , o femela de Aulonocara stuartgranti red maulana ,femela Cyrtocara morii sau o femela Placidochromis Milomo,
Contact pe pm sau la 0765978291
Doar pt Bucuresti, multumesc .
Vand Nimbochromis livingstonii 1 mascul superb de 15 cm de provenienta germania cu 50 ron usor discutabil
Doar pt Bucuresti
Contact pe pm si tel 0765978291
Si cum n-am stare (0ra 01.10) si ma mananca ca pe "ververita " cum spunea "clolegul Mihaita din berceni" tre sa mai arat cuiva ce "prostii am mai facut" dar vorba multa ...asa ca "puteti uita" Sa fiti iubiti !
Urgent !!!!! Vand butelie co2 10 l ,fara revizie, inaltime 68cm, reglajele fine vin moca . (la mine a functionat 6luni, se vinde pentru ca m-am lasat de plantate) Nu doresc schimburi. Pretul scade la 200 ron
Valabil doar pentru Bucuresti , contact doar la 0765978291
pizzaroo1234 wrote:Donez 4 africani 6-10cm albastri (nu cunosc specia) de preferat unui incepator de africani.
Valabil doar in Bucuresti .Contact la 0765978291 Poze mai jos ...
Donez 4 africani 6-10cm albastri (nu cunosc specia) de preferat unui incepator de africani.
Valabil doar in Bucuresti .Contact la 0765978291 Poze mai jos ...
Cand or intra sotiile pe forum ... atunci sa vezi fasuri rupte Din cati cocosi suntem pe aici sigur macar cativa nu canta cucurigu Ar fi interesant subiectul pt carciuma
Multumesc mult Dragos pentru sfat, deja caut pe net sa le gasesc la un pret cat mai rezonabil.
Dap...tre sa trag niste lovele frumusele pe dreapta fara sa stie sotia , si tuburile sa apara ca prin minune ca altfel risc o saramura africana te toata frumusetea Initial am avut o lampa cu 2 tuburi de 60 cm , acum am un singur tub normal in lampa cu 2 socluri (cica ar fi jbl) 120 cm ...tot e ceva, daca reusesc sa pun tuburile recomandate de tine sunt TATIC Azi noapte pe undeva pe la 23-00 re-scapam bazinul , am dat afara tot pietrisul cu granulatie mare care era dedesubtul nisipului alb (altceva nu am avut cand am inceput) si cu ocazia asta am mai redecorat putin dupa cum "puteti uita"
Ape limpezi!!!!
by koala:
- Am "reparat" linkul, ca sa si putem vedea ceva. - Ahh, si sotia nu trebuie neaparat sa stie cat costa "acareturile"... 2 tuburi simple de neon, draga, de la tarabagii din piata... o nimica toata!
Am de dat 3 bazine home made 100l fiecare> sticla de 5, lun 60, lat 40, inaltime 40 stare perfecta .
Doresc la schimb africani doar malawy.
Cei interesati sa lase mes pe pm sau tel 0765978291
Stiu ca sunt nesimntit dar va rog mult sa-mi recomandati 2 tuburi de neon cu lungimea 120cm pt ciclidele mele.
Lungime tank 125 cm , latime 40, adancime 40
Multumesc anticipat
Nu vad nici un fel de rautate in commentul tau ba din contra , orice sfat este bine venit . Oricum o sa fiu mult mai atent pe viitor la ce fel de pesti bag in tank inddiferent daca sunt cadou sau cumparati (m-am mai desteptat putin ) O sa imi "asezonez" tank-ul cu specii cat mai pure pt a nu ma chinui cu ei aiurea (in cazul in care mai fac si pui)
Puiet la 1 cm nu o sa mai iau decat daca vad parintii (desi este o portita pt teapa si acolo dar macar nu pierd prea multi bani) iar cat despre ceilalti o sa ma asigur inainte ca sunt cat mai originali. O sa ma inspir de aici : http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2
http://www.cichlid-forum.com/articles/african_cichlid_genus_gallery.php Inainte sa inchid , as mai avea o intrebare . La sec 35 apare un pesten pe care l-am luat drept estherae blue inpreuna cu pestii care apar in cadrele imediat urmatoare respectiv sec 53, 55, 57. Dar dupa ce m-am documentat putin am vz ca seamana mai mult cu Elongatus Mphanga varianta mai obosita iar ceilalti nu stiu ce sa zic ....ceva pareri !!::