T5 de 54 watti, unul Reef White de la Aqua Medic si unul Osram 865.
Tubul Reef White cu temperatura de culoare de 15.000K, Osramul fiind un cool white, 6.500K
IP:
Multumesc mult Dragos pentru sfat, deja caut pe net sa le gasesc la un pret cat mai rezonabil.
Dap...tre sa trag niste lovele frumusele pe dreapta fara sa stie sotia , si tuburile sa apara ca prin minune ca altfel risc o saramura africana te toata frumusetea Initial am avut o lampa cu 2 tuburi de 60 cm , acum am un singur tub normal in lampa cu 2 socluri (cica ar fi jbl) 120 cm ...tot e ceva, daca reusesc sa pun tuburile recomandate de tine sunt TATIC Azi noapte pe undeva pe la 23-00 re-scapam bazinul , am dat afara tot pietrisul cu granulatie mare care era dedesubtul nisipului alb (altceva nu am avut cand am inceput) si cu ocazia asta am mai redecorat putin dupa cum "puteti uita"
Ape limpezi!!!!
by koala:
- Am "reparat" linkul, ca sa si putem vedea ceva. - Ahh, si sotia nu trebuie neaparat sa stie cat costa "acareturile"... 2 tuburi simple de neon, draga, de la tarabagii din piata... o nimica toata!
This message was edited 2 times. Last update was at 04/03/2014 14:50:41
Vai de voi cand or intra sotiile pe forum. Eu cred ca genul asta de "arogante" ar merge facute verbal intr-un cerc de cunoscuti, nerecomandabil sa le faci in gura mare de fata cu oricine si absolut interzis sa le faci in scris.
IP:
Cand or intra sotiile pe forum ... atunci sa vezi fasuri rupte Din cati cocosi suntem pe aici sigur macar cativa nu canta cucurigu Ar fi interesant subiectul pt carciuma
IP:
Si cum n-am stare (0ra 01.10) si ma mananca ca pe "ververita " cum spunea "clolegul Mihaita din berceni" tre sa mai arat cuiva ce "prostii am mai facut" dar vorba multa ...asa ca "puteti uita" Sa fiti iubiti !
by koala: Las' ca repar eu linku', nu te stresa!
This message was edited 2 times. Last update was at 21/03/2014 08:52:39