[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adyyy
Forum Index » Profile for adyyy » Messages posted by adyyy
la aceasta vanzare mai adaug si 10 fire de vallisneria americana crescute fara co2 pret 1 leu firu
scadere de pret la 130 ron pentru cine il cumpara pana pe 25 09 12
ultima oferta pretul scade la 150 lei
pretul acvariului scade la 180
pretul pietrelor scad la 30 lei toate opt
pretul acvariului scade la 220 lei
pietrele 25 lei toate sau 4 lei buc
se poate inchide multumesc pentru gazduire
acvariul de 330l sa dat ramane restul listei
da probabil ai dreptate dar unu ma grabesc doi forumurile de acvaristica nu sunt facute sa facem cosmetizari de suprafata si nici sa ii golim pe alti de bani ci doar casa ne ajutam tot ce am vandut vreodata in materie de acvaristica nu am loat niciodata pielea dupa om si pana la urma merita sa detina si alti care din punct de vedere material nusi permit un frumos colt de natura nu? numai bine tuturor
adica cam ce anume vrei sa spui cu asta. in primul rand nu am timp si in al doilea ma grabesc sa le dau deoarece ma mut.
oferta continua pana poimiine
inca o reducere de 20 lei pentru acvariul de 330l pentru cine il ia pana in ora 12 maine
oferta se prelungeste pana pe 08 09 12 ora 13 daca nu se dau revin la preturile anterioare.
oferta pentru cine le ia pe toate 20 pretul devine un leu pe bucata detali la nr 0761278306 sau 0755545001
tin sa mentionez ca au o inaltime de 45 cm si sunt crescute fara co2
oferta 170 lei acvariul de 330 . oferta este valabila pana pe 06 09 12 ora 18 detali la nr 0755545001 sau 0761278306
oferta se prelungeste pana pe sase detali la nr 0755545001 numarul de cosmote nu mai este valabil
la vanzare se mai adauga inca sapte pui caraleus
sau mai dat anca 10 au mai ramas 20 de fire

Forum Index » Profile for adyyy » Messages posted by adyyy
Go to: