Message |
|
valabil
|
 |
|
valabil
|
 |
|
acvariul sa dat se poate inchide acest post va multumesc pentru gazduire
raman valabile celelalte posturi deschise
|
 |
|
da stiu mersi
|
 |
|
da am stabilit acvariul va avea antrun final 500l plantat patru perechi de scalari si filtrarea se va face printrun scump de 80l plus un sistem co2 acvariul si sistemul plus scumpul si doua perechi de scalari depunatori sau achizitionat deja mai am de loat inca doua perechi si gata pot da drumul la treaba pregatitiva cu bani si stati cu ochi pe donati si vanzari masive de scalari  sau cel putin asa sper eu. daca tine faza cu scalari si totul merge ok ma apuc si de un proiect sau mai bine zis dorinta mai veche,adica un acvariu tot 500l cu discusi dar asta ramane de vazut. va multumesc tuturor pentru sprijin si sfaturi sa auzim numai de bine,ape limpezi tuturor.
sper sa pot reveni si cu poze cat mai curand doua trei zile maxim
|
 |
|
pentru cine vine sal ia astazi pana in ora 13 pretul este de 100ron
|
 |
|
valabil usor negociabil
|
 |
|
acest post se pote inchide deoarece am deschis altul aici nu reuseam sa adaug poze imi cer scuze moderatorilor
|
 |
|
da ai dreptate dar am scris eu dimensiunile gresit de fapt este 100x50x60 lungime,latime,inaltime
|
 |
|
vand acvariu aqatlantis 120l cu capac plus neon pret 200ron
|
 |
|
home made silicon transparent acvariul are doi ani si a fost folosit doar pentru ciclide
|
 |
|
vand acvariu aqatlantis 120l dimensiuni 100x30x40 cu capac plus neon pret 200ron detali la nr de telefon 0761278306 sau pm
|
 |
|
ok mersi mult tuturor pentru sfaturi dar pana la urma raman la ideea filtrari prin scump, ape limpezi tuturor
|
 |
|
pret nou 70 toti
|
 |
|
valabil
|
 |
|
salut pai in primul rand apa nu se schimba in totalitate. hai so lom usor dane si noua mai multe detali.
an primul rand daca ai schimbat apa de tot trebuia sa faci ciclarea apei adica sa stea apa in acvariu cel putin doua saptamani,timp in care tu terebuia sa adaugi cativa melci pomaceea si mancare de pesti in fiecare zi ca si cum iai fi hranit dar fara ca acestia sa fie in acvariu,abia dupa aceea puteai ancepe sa adaugi plante pesti etc. daca ai noroc pesti nu vor muri dar se pot alege cu diferite boli in prealabil oricum apa se va limpezi pana la urma dar dupa vreo 4 zile eu zic sa cauti pe forum despre ciclare sa citesti sa te incarci cu rabdare si sa o iei usurel de la capat pas cu pas. ape limpezi
|
 |
|
prezentarea a fost facuta pe fuga deoarece intarziam la munca dar promit sami fac ceva timp si sa revin cu mai multe detali si poze momentan poze peste o saptamana cand imi voi loa alt aparat foto pe cel vechi la rezolvat copilasu a vrut sa vada daca te prinde in poza ,daca arunci cu el dupa cineva
|
 |
|
ok mersi idea este ca am copil si umbla peste tot de acea nu pot folosifiltru extern decat daca ar merge montat deasupra asa cum pleaca acuma firele de la actualele acvari
|
 |
|
salut tuturor sunt nou pe acest forum mai ecxact de cateva ore dar idea este alta vreau sa renunt la tot ce am si sa fac un acvariu de 300l cu scalari despre care nu stiu mai nimic am mai incercat si alta data dar am esuat . mai exact vreau sa achizitionez 4 perechi care sa fi depus macar o data si sai dau drumul la traba. prima intrebare este suficient 300l pentru 4 perechi
a doua se poate tine fara filtru extern si a treia si cea mai grea problema a mea la care nu reusesc sa gasesc o rezolvare nici la acvariile pe care le detin in prezent este lipsa timpului de obicei plec la munca intre o zi si maxim doua saptamani timp an care nu are cine sa aiba grija absolut deloc antrebarea este ,exista soluti? va multumesc si astept sfaturile voastre
|
 |
|
vand doi masculi de Pseudotropheus Demasoni varsta doi ani plus o femela pret 20ron buc si un mascul caraleus electric yallo 15ron plus patru pui demasoni 4-5cm 30 ron toti sau 10 ron buc
|
 |
|