[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adyyy
Forum Index » Profile for adyyy » Messages posted by adyyy
pentru cine il ia astazi pretul acvariului de 330l este 200 lei
mai scot la vanzare inca 25 de fire
se mai adauga inca 15 fire la 1,5 lei buc
oferta se prelungeste pana pe 2 acvariu 330l 250 ron usor neg pompele 10 lei buc si bureti 15 lei amandoi,pietrele 20 lei toate 8 buc
superb vreau si eu crezi ca merge sus pe bloc
scot la vanzare alte 10 fire primele sau dat
oferta apentru cine cumpara acvariul de 330l pana pe 31 seara pretul este de 250lei
oferta pentru cine cumpara acvariul de 330l pana pe 30 ora 16 pretul este de 300 lei
da scuze cel de 60 este 250 lei
up valabil
au mai ramas doar pui de caraleus
sa dat se poate inchide va multumesc pentru gazduire ape limpezi tuturor
valabil
vand acvariu home made 330l dim 110x55x55 geam 10mm cu antarituri pe toate laturile cu capac si doua neoane unul osram blu 36w si unul master 36w capacul este facut din lambriu si va trebui modificat anterior deoarece acvariul a avut un scump de 20cm pus an continuarea lui si capacul a fost proectat sa astupe si acel scump pe care nul mai am deoarece lam spart pret 400 ron negociabil

cel de al doilea acvariu este un tetra de 60l dim 57x30x35 acvariul este impecabil cu tot ce trebuie capac neon t8 15w incalzitor si cam atat. pret 250 lei

mai adaug la vanzare doua pompe de aer una este chinezeasca dar are reglaj pret 10 ron si cea de a doua este un elite 803 folosita dar merge ok pret 20 ron.

mai adaug la vanzare si 8 pietre pe care eu leam folosit la ciclide sunt pietre de rau. pret 40 toate.
au mai ramas doar cei sapte pui de caraleus 15 ron toti sau 3 ron buc
un sfat simplu citeste,vizioneaza,pune in practica si vei deveni pe parcurs experimentat. degeaba primesti idei si sfaturi pentru ca multe vor fi diferite si nu vei mai intelege nimic,pe dealtaparte tu esti cel ce stie cum vrea sa arate acel acvariu doar nu vrei sa ai in casa un acvariu care sa arate cum vreau eu spunene ce anume vrei sa pui an el si noi vom ancerca doar sa inbunatatim putin ideile tale.
eu cel putin am citit o luna si abia dupa aceea miam loat un acvariu. ape limpezi
valabil
up valabil
salut inainte de inchiderea postului am si eu o mica intrebare cat a stat acvariul tau la ciclare,pentru ca,dupa cum arata in prima imagine nu stiu ce sa zic? a si scoate piatra aia.

Forum Index » Profile for adyyy » Messages posted by adyyy
Go to: