[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adyyy
Forum Index » Profile for adyyy » Messages posted by adyyy
salut si bine ai venit printre noi mult noroc
este total adevarat orice exista in acvariu fara viata plante,pesti,etc melci pomaceea savureaza de fapt acesta si este rolul lor,de a scapa de resturi de mancare,etc deoarece temperaturile din aceasta vara au fost destul de mari si majoritatea abia am reusit sa ne mentinem temperaturile in acvariu neam asumat riscurile,eu spre exemplu am pierdut 26 de gupi si 10 neoni asta pana am instalat un sistem de racire dar asta este mergem inainte nu. numai bine tuturor si ape limpezi
vand acvariu tetra 60l are capacu original cu neon t8 15w incalzitor 100w plus pompa de aer pret 250 ron negociabil acvariul a fost folosit
doar doua luni
actualizare lista. doi masculi maturi Pseudotropheus Demasoni plus doua femele 15ron buc,doi pui demasoni 7ron buc,un caraleus electric yallo 10ron,sapte pui caraleus electric yallo 3-4cm 3ron buc. sau toata lista la 60ron detali la nr 0761278306 sau pm
vand 10 fire Valisneria americana 1,50lei firu se scot din acvariu pe loc sunt crescute fara co2
termometrul sa dat raman in continuare pesti
oferta se prelungeste pana la ora 18
pentru cine achizitioneaza tot pachetu pana in ora 13 pretul este de 50ron detali la nr 0761278306 sau pm
valabil usor negociabil
pretu antregi liste 60 ron
valabil acvariul cu tot cu scump 300 ron
valabil pretul termometrului scade la15ron
super oferta totul la 80ron
multumesc pentru sfaturi tuturor si sper sa mearga
ok mersi mult voi vedea eu tot am sa incerc pana la urma nu am nimic de pierdut
uite plantele pe care urmeaza sa le bag an acvariu:
Pogostemon helferi,Ludwigia brevipes echinodorus,Hemianthus callitrichoides HC,cabomba,anubias barteri
eu cred ca ai vrut sa scri 65x35x45 si sunt de parere ca difuzorul ar fi ok
cu placere abia astept poze cu el gata numai bine si ape limpezi
salut tuturor am o mica dilema cu un acvariu de 100l in care urmeaza sa adaug niste plante am supstrat 4cm granulaj mare (pietris de rau),si fara sistem co2.
acum vine si intrebarea pot creste plante an acvariu doar cu fertilizanti,si daca da care ar fi cel mai bun fertilizant?
tin sa precizez ca nu vreau nici sistem co2 si nici sa schimb supstratul,va multumesc anticipat si va doresc tuturor ape limpezi
femela sa dat raman restul. pentru cine vrea sai ia pe toti pretul este de 60ron
se mai adauga si sase pui caraleus electric yallo 3-4cm la 3ron buc sau 15ron toti.
se mai adauga la vanzare si un termometru digital hailea nou nout sigilat pret 20ron detali la nr 0761278306 sau pm

Forum Index » Profile for adyyy » Messages posted by adyyy
Go to: