[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Betta.X
Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Ce ai tu in acvariu si sunt agresivi se numesc tetrazona,ataca tot ce are aripioare lungi[guppy,betta,carasi].Arata cam asa image
Plantele semisfera : Cladophora aegagrophila.

image
Pesti mici poti baga neoni[roz,cei normali,negru],cardinali,guppy[numai masculi,daca bagi femela o sa ai crescatorie!],tetra negru,tetrazona[sunt cam agresivi] ,rasbora,corydoras,xipho,jandarmi,moly,zebre....sunt o multime de specii.Eu in locul tau as baga in acvariu neoni,tetra negru,cardinali,corydoras poate ceva moly.Dar acuma,fiecare cu preferintele lui,tu poti baga altceva.Plante,nu stiu sincer pentru ca nu stiu ce fel de neoane ai,cati watti.
neonul de 14w are 36cm
Nu cumva 15w - 45 cm?
1.Asa se numesc neoanele Philips 830.Osram 830
[b]2
.Prima cifra reprezinta indicele de redare a culorii. A doua si a treia cifra reprezinta temperatura de culoare a tubului respectiv.De exemplu Philips 830 are indicele de redare a culorii 80 si are temperatura de culoare 3000K.[/b]
Pai,nu toate neoanele simple au randament pentru plante.Sunt o gramada de neoane pe piata cele mai bune neoane simple find philips/osram 830/827 [mie mi se pare bun si 865,dar asta e doar parerea mea].Cu ele poti creste o gramada de plante.Cele mai slabe neoane sunt philips 765[am reusit sa cresc egeria chiar bine cu el,dar restu deloc].Deci daca vrei sa cumperi un neon simplu cumpara 830,827

Rog un moderator sa imi stearga postul anterior,am inteles gresit.[oboseala isi face efectul]
Spune-ne si noua numele neonului pe care il ai.Dupa pret nu stiu daca ne putem da seama.?
Teste de apa poti sa iei Tetra test 5 in 1 sau Jbl 5 in 1.
Este un petshop in apropiere unde are neoane de acvaristica,cred ca trebuie sa aibe si reflectoare
gasesc la vreun magazin unde se vind neoane?
RazvanArad,acvariul trebuie minim 2 saptamani sa fie la ciclat.Deci ai putina rabdare cu pestisorii.Nici eu nu mai aveam rabdare sa bag pestisorii,dar cumva am rezistat.Bafta
Mediile filtrante nu le clati niciodata cu apa de la robinet.Iti va ucide bacteriile.Cand vrei sa le clatesti ,clateste-le cu apa din acvariu
Aveti vreo idee cat costa un reflector de 18w? .As vrea sa cumpar unul
VladLazar,acvariul trebuia ciclat,nu trebuia sa bagi pesti asa repede,trebuia sa astepti minim 2 saptamani si dupa aceea sa iti bagi pestisorii .
Ok,asa am sa fac.Mersi alber!
0.65-0.70 W/l e lumina medie sau mare?
Ce ziceti imi ajung 36w pentru acvariul de 65l ca sa cresc cabomba :-) ?
Mersi!
Sti vreun tip de echinodorus care pot tine in acvariu?

Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Go to: