[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Betta.X
Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Bun venit pe forum.Un acvariu pentru betta ar trebui sa fie macar de 15-20l.Masculi cu masculi de betta nu se baga niciodata.Femela cu mascul poti sa bagi ca nu se va intampla nimic,se inteleg.Pentru betta o sa ai nevoie de un incalzitor[pentru acvariu de 20l iti trebuie unul de 25w],pompa de aer cu un mic burete [bolborositor] care va avea rol de filtru[buretele].Daca nu vrei sa bagi pompa de aer,cumparati un neon la acvariu si baga Egeria densa,este o planta care oxigeneaza foarte bine apa si consuma o gramada de nutrienti si nici nu are pretentii la lumina,dar ai grija cu ea pentru ca creste repede.De asemenea mai poti baga anubias,nu e prea pretentioasa planta dar creste greu.Pestele se va simti mult mai in siguranta daca va avea 1 planta cu el in acvariu,se poate ascunde si ii va place sa stea langa ea .
nu stie nimeni ? :o
Hagen Sun Glo este un neon bun pentru plante?Se gasesc de 20w?
Am gasit
Stiti cumva vreun pret? :-)
osram 865 lumilux sau 965 sunt neoane t8 nu?? M-am gandit sa merg maine pe la magazine sa vad daca gasesc ,am vazut pe o gramada de site-uri ca sunt bune
Si asta inseamna ca banalele neoane osram 765 sunt mai bune decat aquarelle?
Fratilor,daca neoanele pt acvaristica trebuie sa aibe cifra codului 8 sau 9,de ce philips aquarelle are IRC 70 si e folosit de acvaristi?
ok ,ii zic sa vada ce progrese are cu plantele,daca nu le are prea mari sa isi schimbe neoanele
Nici cele care sunt pe aproape de 80?
Un IRC de 77 ii bun pentru egeria,cabomba,anubias,are un prieten de-al meu dar nu stie daca sunt bune?
fostul proprietar avea planta intr-o stare mai proasta,frunzele erau negra cu un galben destul de urat.
a,da mi-am amintit,cel care mi-a dat-o mi-a spus ca e echinodorus dar nu mai stie ce tip.Nu se poate recunoaste ? Sa ma documentez despre plantuta
ok....
inca nu am toate neoanele bune pentru plante,deaia creste asa greu,din 2 neoane am 1 bun si 1 rau + fara fertilizanti,fara co2 .Planta stiu ca era ciuruita,dar si-a revenit.Sa va fac poza la planta scoasa din acvariu?
Imi pare rau ca nu am reusit sa fac o poza mai clara.Poza e mai veche,si e facuta cu telefonul
image Aveti vreo idee ce planta este? frunzele bolnave le-am rupt jos,au ramas doar cele sanatoase,imi creste cate 1 frunza la 1 saptamana :-) .
ok,mersi de sfaturi!
o mica intrebare,merita sa imi stric banii [40 lei] pe 2 becuri economice Philips Genie ESaver 18W/827 IRC:82,2700k? Imi vor creste plantutele mai bine,corect?Si daca da,as putea sa cresc si ceva mai pretentioase ca egeria,cabomba,anubias?
Aveti vreun model sau ceva poze la vreun capac de acvariu?Cumva sa fac sa incapa si suportul de 18w inauntru...

Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Go to: