[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Betta.X
Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Echinorodusi erau de toate felurile.Incepand de la marble la varietatile acelea rosii
Ok,mersi.Pai anubiasi arata foarte bine,au o culoare verde foarte frumoasa,mie mi s-a parut sanatoasa .Am fost azi in vizita la petshop,au primit o gramada de plante,echinodorus,anubias cu gramada,egeria,cabomba,tot felul de plante frumos colorate.As vrea sa mai adaug ceva plante,dar nu stiu ce.Imi puteti recomanda ceva plantute daca se poate?
Si daca bag ceva fertilizanti lichizi vor creste mai bine,corect?Apropo,merita 16 lei pe un anubias[nu stiu ce tip este]?Din cate am inteles nu e asa pretentios anubias-ul si de aceea m-am gandit sa te intreb.
Inca o intrebare mica si gata :-) .Daca desfac ,,tufa" si le pun la distanta de 2-3 cm una de alta,oare vor creste mai bine?Primesc mai multa lumina,deci ar trebui sa creasca ceva mai repejor,nu?
Ok,mersi Rebella,Alber!
eu as taia dar unele fire au radacinile la 3-4 cm de la varf.Sa le plantez asa?nu imi va muri partea nou plantata?
Deci daca ii cresc radacinile acelea inseamna ca se dezvolta bine?As taia si eu din planta ,,mama" dar nu mai vreau sa mi se intample din nou faza cu frunzele galbene si transparente.
Apropo,le-au crescut niste ,,mustati"albe la egeria.Am observat ca se ancoreaza cu ele in substrat.Ce fac cu ele,sa le tai sau le las in pace?Ingreuneaza cresterea?
Pai pesti ti recomandam dupa marimea acvariului tau.Spune-ne ce capacitate o sa aibe si iti vom recomanda pestisorii .
Am o problema.2 fire din egeria mea au inceput sa aibe frunzele galbene si transparente .Imi puteti spune si mie din ce cauza?Nu-i buna lumina?Nu cred ca e din cauza ei pentru ca pana acum mi-au crescut ca nebunele. Nu are destul CO2,ii trebuie fertilizanti? Please help :-)
In primele 2 saptamani se pune putina mancare in fiecare zi,aceasta find aspirata de filtru.Acolo se inmultesc bacteriile
O planta putin pretentioasa e Egeria Densa.E numai buna pentru ciclare find o planta care oxigeneaza apa foarte bine si absoarbe o gramada de nutrienti.Nu are nevoie de multa lumina,mie mi se pare super ok.
am in acvariu o tulpina micuta,are frunzele spre galben,inseamna ca e batrana?
Ok,asa am sa fac,Mersi .Dar cum imi dau seama ca firu mama ii prea batran,se inchide la culoare??
am vreo 4 fire care sunt deja la luciul apei,pot sa le tai?Sa le plantez varfurile langa celelalte,sa maresc boschetul?
Alber,inca o chestie de care ma bucur ca trebuie sa o ingrijesc .Mie chiar imi place planta.Substrat fertilizant nu am pus inca.Cam in cat timp imi vor creste ,,mugurii" aceia ca sa ii pot taia?
ok,mersi mult .Nu are nimic daca se inmulteste mult! Imi plac ,,padurile de plante " :bgalben:
Mi se inmulteste egeria ? http://img16.imageshack.us/img16/3922/imag029ssk2.jpg
Deci,pot cumpara becuri economice pt acvariu? ajung 2 de 18w?Care sunt mai bune 2700k sau 6400k?
Habar n-am .Ii marca Terralit sau ceva de genu..

Forum Index » Profile for Betta.X » Messages posted by Betta.X
Go to: