[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: djkane
Forum Index » Profile for djkane » Messages posted by djkane
Salutare. Mai este valabila donatia? Daca da ai putea sa imi lasi nr tau de telefon pe pm ca sa te sun sa vb cum sa intru si eu in posesia a 10, 15 bucati pt ca vreau sa ii bag in 400l.
Caut PH controller fara sonda. Am una noua din sticla de la Hamma Instruments. As dori controller nu PH metru, adica sa pot sa comand electrovalva sau sa o aibe inclusa. Astept oferte pe pm.
Vand regulator CO2 Dennerle Proffesional.
Indicatoare (ceasuri): unul pt presiune butelie si inca unul pt presiune de lucru.
Reglaje: robinet presiune lucru si robinet reglaj fin tip cui.
Pretul este de 200lei transport inclus prin posta romana.
Detalii pe PM.
Ma intereseaza robinetii de IN, OUT pt filtrul extern Hydor Prime 30.

As vrea sa cumpar un filtru extern Boyu EF-05. Astept oferte pe pm.
As vrea sa cumpar un filtru extern Boyu EF-05. Astept oferte pe pm.
as vrea si eu niste plante daca mai raman. Multumesc anticipat. o sa te sun sambata sa vedem daca mai ai si cum facem sa le iau de la tine.
Care ar fi pretul capacului daca colegul picpalac vrea acvariul?
Problema sta in felul urmator. Eu ti-am trimis si datele de expeditie si am stabilit ca o sa trimiti produsele prin posta ba chiar am vrut prin priori post. Daca iti mai aduci aminte am tot incercat sa te sun si imi tot dadeai ocupat. Deci nu stiu cu ce am gresit. Poate reusesti sa ma luminezi si pe mine ca eu sincer.............. Imi pare rau ca nu am putut intra in posesia produselor dar am mai patit-o cu trimis banii in cont si primit ciuciu produse. Deci Sunt oameni si "OAMENI". Cred ca ai inteles foarte bine. Tu faci parte din "OAMENI".
Esti plecat cu munca, NUUUUUUUUUUUUUU?????????????????? Si nu mai poti trimite. Esti foarte de treaba. Trebuia sa imi zici ca nu vrei sa imi mai trimiti si gata, dar asta este, Sunt oameni si "OAMENI"!!! Sper sa intelegi.
S-a donat. Se poate inchide. Multumesc pt gazduire.
Donez ancistrus clasic. Are aprox 15 cm. Nu stiu daca este femela sau mascul deoarece si eu l-am primit asa singur. Detalii pe pm sau la tel 0723403138. Cine il vrea este rugat sa vina la mine sa il ia. Nu trimit prin nici un sistem de curierat sau posta. Valabil numai pt Brasov.
Asa domnu`, ceva frumos la noi pe scara. Ce bine ca stam la acelasi etaj si mai surubarim unu la altu, la acvarii bineinteles.
Lumina am un economic de 15W Osram 865.
A doua poza este cu tot acvariul. HC-ul abia acum l-am pus. Nu are nici o saptamana de cand il am.
Este nano. De ce sa incep cu plante cu crestere rapida? Faceam jungla?
Adaug poze cu nano.
Buna. Am inceput un nano de 12l, incare am pus nisip alb din Hornbach, cateva pietricele, una bucata mopan. Am mai adaugat o anubias, HC, christmass moss si inca 3 plantute carora nu le stiu denumirea. Ca filtrare am un Aquael Fan mini plus dat la minim cu perlon pe gratarul de "intake" ca sa nu imi intre cei 10 RCS care populeaza nano-ul. Infuzie printr-un difuzor ceramic al unui kit JBL Proflora 80, o bula la 2 secunde. Fertilizare macro PPS-PRO 0,5ml 6 zile pe saptamana si o zi pauza. Coltul viu a luat nastere acum 1luna jumate.
Am revenit cu poze cu noul Nano de 12l cu RCS. Lumina 15W osram 865 aditie co2 1 bula / secunda, fertilizare pps-pro 1ml/zi. Are 1 luna jumate de cand merge.

Forum Index » Profile for djkane » Messages posted by djkane
Go to: