[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: djkane
Forum Index » Profile for djkane » Messages posted by djkane
Am reprodus si eu Barbus tetrazona si cu alevini de artemia a mers foarte bine. Dar trebuie sa scoti chiar atunci dupa ce au eclozat artemiile.
Dupa cum scrie in anunt cumpar: Christmas Moss,Flame Moss sau Phoenix Moss. Astept pm cu preturi/ poturi disponibile. de preferinta din Brasov pt a scapa de frigul de afara( transport posta).
Cu cat mai putina chimie in el, adica 0 chimie. Totul natural. Numai hrana nu stiu exact cat de naturala este: le dau un mix de Tetra Goldfish amestecat cu Sera Goldy Color Spirulina si cu Sera Goldy Royal. In rest schimburi de 20l o data pe saptamana.
Ai dreptate, dar pana o sa le fac unul mai mare eu zic ca se simt binisor si in asta. Visul meu este unul de 700l cu ciclide.
Este cam mic pt ei. Are 72 de litri. Asta este, dar sa sti ca sunt foarte activi cu toate ca lumea zice ca sunt lenti. Fac ture de acvariu intr-o veselie.
Pai depinde ce pesti vrei sa bagi in acvariu. Asta cu conditia sa fie si compatibili intre ei.
Am reusit sa mai fac poze la casuta cu apa a tetrazonilor.
Vezi ca ai un pm de la mine.
Frumusel caraselul. Am si eu 4. 2 negrii si 2 portocalii.
Bine ai venit printre noi. Unde stai in Bv? In ce zona?
Bine ai venit printre noi.
Imi pare rau dar ma interesa din Brasov
Ce ai de vanzare sau donat. Astept un pm
Dupa cum spune si anuntul ma intereseaza 2 toracatum, pereche de preferinta, mai maricei doar in Brasov.
Ok, asa am sa fac.
Sincer nu ma deranjaza ca este verde.

Forum Index » Profile for djkane » Messages posted by djkane
Go to: