Ma numesc Cosmin, am 32 ani si sunt din Brasov, Racadau. M-am imbolnavit de acvaristica acum 8 luni. Am inceput cu un acvariu de 65L in care am Rasbora, Neoni negri si rosii, si 2 cory, plante(nu stiu cum se numesc) fara aditie de co2, filtru hang-on, incalzitor de 75W, 2 neoane 18W 865, unul cu reflector iar altul fara. Al doilea acvariu ajuns la mine acasa este de 100l cu tetrazona, tetrazona verzi, pomacea, ceva plante, fara co2, incalzitor de 100W, 2 filtre interne FAN2 si FAN1, 2 neoane 18W osram 865, unul cu reflector iar unul fara. Al treilea este unul de 70L cu carasei ochiosi si ceva plante de care vad ca inca nu s-au atins, incalzitor de 75W, filtru Hang-ON, un burete bolborositor si o perdea de aer, asa ca sa aibe apa mult oxigen pt carasei, aici stau cam prost cu iluminarea avand un bec economic 865 de 21W. Si ultima achizitie este un 212L cu 2 Astronoutus Ocelatus portocaliu cu negru, 3 ancistrus unul mai mare, iar 2 mai mici, incalzitor Eheim de 100W care vad ca isi face treaba tinand apa la 26 grade si functionand cam 3 ore pe zi, dar o sa iau un Eheim de 200W, (am in proiect un sistem de iuminare cu LED), dar momentam am doar un neon de 18W 830 cu reflector si cu filtru SUN SUN HW-303B 1400l/h cu UV de 9W, 3 sertare, unul cu burete si 2 sertare cu siporax. Am bagat in toate filtrele siporax. Va trebui sa mai bag poze cu ele. Va doresc ape limpezi.
|