[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand Filtru extern, incalzitor, skimmer, butelie CO2, reductor, incalzitor  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

Se ofera spre vanzare urmatoarele:

masa de acvariu culoare neagra avand lungime 65 x latime 34 x inaltime 75 cm - pret 65 lei
image

2 bucati lampi suspendabile fiecare avand 61 cm lungime, cate doua tuburi T5 de 24W, cu posibilitate de adaugare de cooler (mentionez ca lampile au fost achizitionate de aprox 2 saptamani pentru pretul de 300 Lei, fiind insotite si de factura si certificat de garantie) - pret 220 lei (pt ambele)
Dimensiunile unei lampi sunt 610/130/40 mm
iar inaltimea fata de acvariu este de 7 cm

Lampa vine echipata cu doua neoane T5 de 24w cu 10.000k.

image

filtru extern Hydor Prime 10 cu furtune complete si materiale filtrante in interior (+ punga perlon de 250g) - 125 lei
(filtrul functioneaza fara nici un fel de probleme - momentan asigurand filtrarea pt un nano de 54 litri)
image

surface skimmer - 20 lei
incalzitor ATMAN 50W - 25 lei
termometru electronic cu sonda 17 lei

butelie CO2 JBL 0.5 litri cu suport de plastic pt podea impreuna cu
reductor cu un manometru (se poate face un reglaj fin cu ajutorul acestui reductor) - 120 lei
numarator bule JBL - 15 lei
image

la achizitionarea impreuna se ofera ca bonus:

magnet JBL Floaty pt geamuri
penseta inox 30 cm
0.5 L MICRO
0.5 L PPSPRO
0.25 L EASY CARBO
pompa de aer TETRA APS 50
diverse roci, mincioc, etc.

detalii la 0742 410 326

precizez ca nu fac rezervari decat in situatia in care se achita un minim avans pt produsul dorit.

se mai adauga aprox 13 kg pietris negru - care se afla momentan intr-un acvariu, cu aquabasis sub el (s-au achizitionat din hornbach 3 pungi a cate 5 kg fiecare - diferenta pana la 15kg, am luat marja de pierdere in urma spalarii) - pret 40 lei pt intreaga cantitate

This message was edited 2 times. Last update was at 28/03/2012 08:26:51

[Yahoo!]
kovaly
Junior member
[Avatar]

IP:

Te salut,

ai mesaj pe privat.
[Email]
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai sunt disponibile urmatoarele:

- o buc lampa cu 2 tuburi T5 de 24W - pretul pt lampa devine 100 lei
- 13 kg pietris negru - care se afla momentan intr-un acvariu, cu aquabasis sub el (s-au achizitionat din hornbach 3 pungi a cate 5 kg fiecare - diferenta pana la 15kg, am luat marja de pierdere in urma spalarii) - pret 40 lei pt intreaga cantitate
- incalzitor 50W Atman - pretul devine 20 lei
- termometru cu sonda - pretul devine 15 lei **
- 0.25 L Easy Carbo - 15 Lei
- 0.5 L PPS Pro - 10 lei **

pt achizitionarea celor de mai sus se vor oferi ca bonus produsele insotite de ** impreuna cu diverse roci din lemn pietrificat.
[Yahoo!]
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

Mai sunt disponibile urmatoarele:

- 13 kg pietris negru - care se afla momentan intr-un acvariu, cu aquabasis sub el (s-au achizitionat din hornbach 3 pungi a cate 5 kg fiecare - diferenta pana la 15kg, am luat marja de pierdere in urma spalarii) - pret 40 lei pt intreaga cantitate
- termometru cu sonda - pretul devine 15 lei
- 0.25 L Easy Carbo - 15 Lei
- 25 melci asasini la 3 lei bucata (daca se achizitioneaza toti pretul este 50 lei pt intreaga cantitate)
[Yahoo!]
djkane
Junior member
[Avatar]

IP:

Esti plecat cu munca, NUUUUUUUUUUUUUU?????????????????? Si nu mai poti trimite. Esti foarte de treaba. Trebuia sa imi zici ca nu vrei sa imi mai trimiti si gata, dar asta este, Sunt oameni si "OAMENI"!!! Sper sa intelegi.

Sa aveti ape limpezi!
[Email] [Yahoo!]
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

domnul meu, eu nu am incheiat nici o tranzactie cu dta.
am lipsit pt cateva zile, fiind plecat cu jobul, dar astea sunt strict problemele mele care nu te privesc pe dta.

cat despre aluziile dtale, legat de Oameni.....chiar nu le inteleg, cand dta ai precizat ca ai nevoie mare de produse, dar nu ai facut nimic concret atat timp cat eu te-am tot rugat sa faci plata intr-un cont pt produsele acelea, iar dta ba te-ai codit, ba ca nu se poate de la firma, ba nu mai stiu ce alte motive ai invocat, iar comportamentul dtale mi-a dat de gandit, fapt pt care am hotarat ca nu este tocmai sigur a expedia produsele acelea catre dta (e dreptul meu de a selecta persoana caruia ii voi vinde produsele mele).

Ca urmare produsele au ajuns la colegul naitsirc care fara sa aiba vre-o garantie a expediat banii i contul meu, iar produsele sunt deja in drum spre el.

Precum precizai si dta. " sunt oameni si "OAMENI"!!! Sper sa intelegi. "
[Yahoo!]
djkane
Junior member
[Avatar]

IP:

Problema sta in felul urmator. Eu ti-am trimis si datele de expeditie si am stabilit ca o sa trimiti produsele prin posta ba chiar am vrut prin priori post. Daca iti mai aduci aminte am tot incercat sa te sun si imi tot dadeai ocupat. Deci nu stiu cu ce am gresit. Poate reusesti sa ma luminezi si pe mine ca eu sincer.............. Imi pare rau ca nu am putut intra in posesia produselor dar am mai patit-o cu trimis banii in cont si primit ciuciu produse. Deci Sunt oameni si "OAMENI". Cred ca ai inteles foarte bine. Tu faci parte din "OAMENI".

Sa aveti ape limpezi!
[Email] [Yahoo!]
catalos
Senior member
[Avatar]

IP:

mai sunt disponibile doar:

- termometru cu sonda - pretul devine 15 lei
- 25 melci asasini la 3 lei bucata (daca se achizitioneaza toti pretul este 50 lei pt intreaga cantitate)

This message was edited 1 time. Last update was at 02/04/2012 22:05:16

[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: