[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Lasa-le in pace, o sa fete el cand vor fi pregatite. Mai ales ca ai plante in bazin, o sa iti scape ceva pui din ponta, asa ca "nu e panica man". Ciau, pa, ne vedem la KFC
Subscriu la spusele lui Stefan.
Am incercat si eu combinatia, au fost cateva zile in care i-a lasat in pace, pana cand nu i-am mai gasit.
La ce te referi cand spui usor de intretinut?

Sa creasca fara fertilizant, sa creasca in lumina putina?
Ciclarea dureaza intre 3 saptamani si 1 luna, iar pestii nu ajuta la ciclare, ei trebuie bagati in acvariu ciclat.
hauserlovefish wrote:am inceput tratamentul cu easy carbo. la 60 litrii de apa ai mei folosesc 2ml/zi asa mi sa parut cel mai ook mie. voi ce ziceti ?

Eu pun 2.5 ml de VIMI Accelerator (acelasi cacat cu EasyCarbo) in 30 litri, si nu am avut niciun efect advers. Si nu am probleme. Poti pune linistit peste specificatiile producatorului, dar asta depinde si de cat de plantat e acvariul.
Salutare.
Pentru inceput, ar fi ok sa dai ceva detalii despre conditiile in care sta respectiva femela de Betta ( bazin, filtrare, colegi de bazin, etc).
Apoi, o poza ar fi si mai buna.
Pare a fi Limnophila Aromatica. Vezi in link.
paradoxx wrote:frate,citeste despre scalari si DE CE au nevoie de atata apa...daca supravietuiesc nu ninseamna ca traiesc

Valabila pentru multi oameni de la noi din tara.
Foarte frumos, ai adus "SARBII" la Constanta.
Shubi wrote:Asta da barbat, sa-si care puii-n gura
In 2-3 zile urmeaza sa-i scuipe

image

Asa-i ca ai poza asta si rezolutie mai buna sau dimensiune mai mare? Ca as pune-o de un wallpaper..
dan.pavelescu wrote:dafuq!! ai mai multe mail-uri decat donald trump!!

Unele site-uri cu curali iti cer sa te inregistrezi pentru a vedea o poza / un film, chiar iti dau si gratis prima saptamana / zi. Te-ai logat 1 data, sa vezi 50 mail-uri / zi...

Legat de angajatii de la pet-shop, eram in cel de unde cumpar eu congelaturile.
Vine un nene, isi luase de 1 saptamana un bol cu 1 betta si spune ca e cam gol bolul, ca e culmea sa tina doar 1 peste.
Omul mai vroia cativa pesti, niste guppy, un corry. Femeia i-a zis ca e destul 1 betta in bol, dar omul a insistat.
Asa ca a plecat vu vreo 5 neoni...

Am intrebat-o pe vanzatoare de ce i-a vandut, doar stie ca sunt prea multi, chiar si 1 betta e prea mult pentru un bol, iar raspunsul ei a fost logic dpdv al vanzatorului:

"I-am zis 1 data ca nu e ok, a doua oara nu ii zic, pentru ca pleaca de la mine si ia de la alt magazin. O sa isi dea el seama ca nu eok intr-un final."
Laurentiu A wrote:Daca o sa premiem factorul WAW, cred ca o sa fie destui care sa vaneze poza perfecta! IMO

Pai asa ar trebui sa fie, bine, nu fotografiat "invers", sa ne rupem gaturile.
Altfel e concurs de DSLR...
catalin_ wrote:49 de pagini mai tarziu... Blue isi da seama ca vrea sa faca un bazin pentru rechini

Acum e randul tau sa ti se citeze o postare in semnatura cuiva...
Blue14 wrote:La capitolul pesti ma mai gandesc..

Dar la capitolul fete?
angelfish wrote:cred ca e un fel de marijuana pentru pesti

Tu ce zici, Dane? Ar trebui sa se dozeze zilnic...
esti mai scump, bre, decat tipa care il mediteaza
Dane, botia nu baga botul si la Discusi? Eu asa stiam, ca ii ciupesc.
Baga vreo 2-3 asasini si te rezolva, ii executa pe toti.
Clea helena ii zice orataniei.
Nu ai nevoie de pesti colorati sau voalati, vor fi interpretati de betta ca fiind adversari sii vor fi ciupiti de catre acesta.
Plus ca trebuie sa fii atent si ce temperaturi suporta pestii pe care vrei sa ii bagi acolo.

http://www.liveaquaria.com/general/fwcompatibility_chart.cfm

Uite aici un tabel cu compatibilitatile.

Rasborele arata bine.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: