[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lemon
Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Ochiul lui Sauron nu arata deloc asa... Pe cand prima varianta...
Eu tot cu schimburi zilnice de apa am trecut cu bine peste ciclarea cu pesti
elven wrote:o chestie foarte funny
am luat zilele trecute un crab pom pom...
saracutul a venit cu o singura anemona, cealalta nu o avea...
asa ca s-a gandit el sa se adapteze si si-a pus o aiptasie in celalalt cleste si o flutura prin acvariu amenintator catre pesti )

Cred ca mai mare succes o sa aiba cu aiptasia decat cu anemona...
Peste iarna ai acoperit cu ceva iazul sa nu inghete?
Ce inseamna sa ai copil la scoala. Re-inveti literatura, gramatica...
Apropo - regula privind î din a (â) si folosirea acestuia în România nu a fost aprobata de catre parlament, dar a intrat in "cultura generala" din cauza mediatizarii excesive.
Astfel a fost "adoptata" de Academia Româna la 2 ani dupa un "vot" care nici nu a avut loc.
Si ca sa raminem in aceeasi linie - Acad Romana, dupa mine, legalizeaza prostia - intro/intr-o intru/intr-un, niciun/nici un, nicio/nici o, etc, sunt perfect "legale"

Nu cred ca ar trbui sa aiba vreo legatura cu a avea sau nu copiila scoala, astea sunt lucruri elementare, pe care le folosesti zi de ziz, nu e vreo sintaxa dse fraza.

Referitor la Academia Romana, asta e rolul ei, sa adapteze limba, orice limba de pe pamant este in continua dezvoltare, schimbare, evolutie daca vrei.

Vezi cazul inlocuirii Genitiv/Dativului cu Acuzativul in Ardeal, este vorba de o folosire la scara larga, si exista propunerea legalizarii folosirii acestei forme.
Si eu tot la Ludwigia ma oprisem, arata la frunze cu Repens-ul Rubin (poza facuta emers), dar submers e cu totul altceva si cu totul alta culoare.

Si ai dreptate, e Ovalis, m-am uitat la poze si e egzact ca a mea.
Nu am avut niciodata bile, nici de cladophora, nici de altceva.
Pe cioatele alea am avut un muschi care s-a umplut cu mizerie (era in curent si functiona pe post de perlon) si pe care l-am dat jos.
Alga asta a aparut de nicaieri, oi fi bagat-o cu vreo planta nespalata corespunzator.
elven wrote:
Lemon wrote:Ce colant smecher are asta din al doilea film...

e f usor de gasit....e un autocolant albastru semitransparent....

Ma refeream ca arata foarte bine apa, chiar zici ca e ocean tropical.
Ce colant smecher are asta din al doilea film...
Inca sunt in stadiul de a convinge pe cineva sa ma lase sa ocup un perete cu el.

Negocierile sunt in curs de finalizare
Cum se cheama planta dintre Cabomba si Ammania? Am cautat si pe tropica, si pe thegreenmachine, dar nu am reusit sa o identific.

Mersi mult.
M-am referit ca gadilatul prea mult strica, nu ca Faye ar fi Blue... Nu mi-as fi permis din cel putin 2 motive:
1. Am invatat ceva din posturile ei pana acum si am parerea ca nu poti face bascalie de cineva de la care ai invatat ceva odata;
2. E Nea' si nu ar fi frumos.
dan.pavelescu wrote:Ideea e sa incerci si tu o pauza, poate ca ai probleme tocmai din prea multa atentie ;)

Ca Blue?
OPA GANG-BANG STYLE...

Mai bine bagi masculi intre femele, o sa creada ca ii rasplatesti pentru ceva ce au facut bine..
dan.pavelescu wrote:Ce de "nimicuri" acolo.. Unii si-ar vinde si soacra pentru ca sa aiba "nimicurile" alea

Unii ar da mai ales soacra, chiar si pe un schelet din ala mic de coaral, cel mai mic...
nickvvv wrote:Pot cere si eu? dar sunt cu ifose...Adica eu am din cei rosii si am donat cu sutele, insa as vrea sa-i mai "de-cosangvinizez"...Deci peste o luna-doua cand mai ai trimiti la Medias? Daca vrei dau la schimb din aia rosii-caramizii...Ii am de 2 ani si la mine in 450l sunt ca-n fatatoare, noroc cu scalarii ca-i mai potolesc.

Eu am rosii caramizii, cum zici tu, un albastru si ceva gen endler.

Cand vrei, imi zici.
Au plecat doua colete spre colegii Andre! si roberteu99.
Ai scapat si luna asta...
Din nou, am de donat guppy. Masculi si femele, atat pui cat si adulti, vreo 30 bucati cu totul, o sa raman cu 5 masculi in fiecare bazin, nu-mi mai trebuie femele...
Lasati detalii aici sau pe PM.
Trimit prin curier, daca e nevoie.
Daca punea si sigla, mai dadeai o pensie peste prima pensie.

Forum Index » Profile for Lemon » Messages posted by Lemon
Go to: