Message |
|
Ochiul lui Sauron nu arata deloc asa... Pe cand prima varianta...
|
 |
|
Eu tot cu schimburi zilnice de apa am trecut cu bine peste ciclarea cu pesti
|
 |
|
elven wrote:o chestie foarte funny
am luat zilele trecute un crab pom pom...
saracutul a venit cu o singura anemona, cealalta nu o avea...
asa ca s-a gandit el sa se adapteze  si si-a pus o aiptasie in celalalt cleste si o flutura prin acvariu amenintator catre pesti  )
Cred ca mai mare succes o sa aiba cu aiptasia decat cu anemona...
|
 |
|
Peste iarna ai acoperit cu ceva iazul sa nu inghete?
|
 |
|
Ce inseamna sa ai copil la scoala. Re-inveti literatura, gramatica...
Apropo - regula privind î din a (â) si folosirea acestuia în România nu a fost aprobata de catre parlament, dar a intrat in "cultura generala" din cauza mediatizarii excesive.
Astfel a fost "adoptata" de Academia Româna la 2 ani dupa un "vot" care nici nu a avut loc.
Si ca sa raminem in aceeasi linie - Acad Romana, dupa mine, legalizeaza prostia - intro/intr-o intru/intr-un, niciun/nici un, nicio/nici o, etc, sunt perfect "legale"
Nu cred ca ar trbui sa aiba vreo legatura cu a avea sau nu copiila scoala, astea sunt lucruri elementare, pe care le folosesti zi de ziz, nu e vreo sintaxa dse fraza.
Referitor la Academia Romana, asta e rolul ei, sa adapteze limba, orice limba de pe pamant este in continua dezvoltare, schimbare, evolutie daca vrei.
Vezi cazul inlocuirii Genitiv/Dativului cu Acuzativul in Ardeal, este vorba de o folosire la scara larga, si exista propunerea legalizarii folosirii acestei forme.
|
 |
|
Si eu tot la Ludwigia ma oprisem, arata la frunze cu Repens-ul Rubin (poza facuta emers), dar submers e cu totul altceva si cu totul alta culoare.
Si ai dreptate, e Ovalis, m-am uitat la poze si e egzact ca a mea.
|
 |
|
Nu am avut niciodata bile, nici de cladophora, nici de altceva.
Pe cioatele alea am avut un muschi care s-a umplut cu mizerie (era in curent si functiona pe post de perlon) si pe care l-am dat jos.
Alga asta a aparut de nicaieri, oi fi bagat-o cu vreo planta nespalata corespunzator.
|
 |
|
elven wrote:
Lemon wrote:Ce colant smecher are asta din al doilea film...
e f usor de gasit....e un autocolant albastru semitransparent....
Ma refeream ca arata foarte bine apa, chiar zici ca e ocean tropical.
|
 |
|
Ce colant smecher are asta din al doilea film...
|
 |
|
Inca sunt in stadiul de a convinge pe cineva sa ma lase sa ocup un perete cu el.
Negocierile sunt in curs de finalizare
|
 |
|
Cum se cheama planta dintre Cabomba si Ammania? Am cautat si pe tropica, si pe thegreenmachine, dar nu am reusit sa o identific.
Mersi mult.
|
 |
|
M-am referit ca gadilatul prea mult strica, nu ca Faye ar fi Blue... Nu mi-as fi permis din cel putin 2 motive:
1. Am invatat ceva din posturile ei pana acum si am parerea ca nu poti face bascalie de cineva de la care ai invatat ceva odata;
2. E Nea' si nu ar fi frumos.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ideea e sa incerci si tu o pauza, poate ca ai probleme tocmai din prea multa atentie ;)
Ca Blue?
|
 |
|
OPA GANG-BANG STYLE...
Mai bine bagi masculi intre femele, o sa creada ca ii rasplatesti pentru ceva ce au facut bine..
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ce de "nimicuri" acolo.. Unii si-ar vinde si soacra pentru ca sa aiba "nimicurile" alea
Unii ar da mai ales soacra, chiar si pe un schelet din ala mic de coaral, cel mai mic...
|
 |
|
nickvvv wrote:Pot cere si eu? dar sunt cu ifose...Adica eu am din cei rosii si am donat cu sutele, insa as vrea sa-i mai "de-cosangvinizez"...Deci peste o luna-doua cand mai ai trimiti la Medias? Daca vrei dau la schimb din aia rosii-caramizii...Ii am de 2 ani si la mine in 450l sunt ca-n fatatoare, noroc cu scalarii ca-i mai potolesc.
Eu am rosii caramizii, cum zici tu, un albastru si ceva gen endler.
Cand vrei, imi zici.
|
 |
|
Au plecat doua colete spre colegii Andre! si roberteu99.
|
 |
|
Ai scapat si luna asta...
|
 |
|
Din nou, am de donat guppy. Masculi si femele, atat pui cat si adulti, vreo 30 bucati cu totul, o sa raman cu 5 masculi in fiecare bazin, nu-mi mai trebuie femele...
Lasati detalii aici sau pe PM.
Trimit prin curier, daca e nevoie.
|
 |
|
Daca punea si sigla, mai dadeai o pensie peste prima pensie.
|
 |
|