Message |
|
E asemanator cu ce am vazut si eu pe betta al meu de vreo 3 zile, numai ca la mine se vede mai milt, fiin contrastul cu culoarea de baza a pestelui.
Bazin 20 litri, plantat mediu, filtru intern dat la minim cu Eheim Substrat pro in el, temp 28 grade.
Am cautat pe JBl hospital, dar nu am gasit nimic care sa semene (ori mai degraba nu m-am priceput eu sa recunosc boala  ) ).
Pestele are 1 an de cand e la mine.
Atasez si niste poze.
Mersi de raspunsuri.
|
 |
|
sv_costin wrote:urmaresc acest post cu foarte multa nerabdare pentru urmatoarea replica.. astept sa intre pe fir ala de tot cumpara guppy , molly si xifo de vreo 2 ani si nu se mai satura. sigur o sa va intelegeti.
succes cu vitrina!
Poate o fi omul alergic la hamsie si a gasit inlocuitor
|
 |
|
|
 |
|
Si chiar functioneaza ok? Adica parametrii apei sunt in regula? Ca dpdv al volumului mi se pare cam mic.
De asemenea, daca alea negre inseriate nu fac denitrificare, cu toate ca la debitul infim pe care il au, altceva nu prea pot face, nu prea am idee cum tine el sub control nitratii.
Plus ca vad ca 2 tevi pleaca / se intorc de sub pardoaseala, o fi ceva mai mare pe dedesubtul casei.  )
|
 |
|
alber wrote:Si pe care alt forum? Iti faci tu vreunul?
Adica ce vrei sa insinuezi? Ca nu-l primeste nimeni?
|
 |
|
Poti pune un colanrt translucid, cu iluminat in spate
|
 |
|
Tinand cont cat de mare este bazinul imi imaginez doar cate de mare este creanga / radacina / ansamblul de lemne.
Vorba lui Koala, breath-taking. Na, ca m-am murdarit si de engleza la gura din vina ta.
|
 |
|
La central tank, daca era un pic mai lat, poate avea mai multa profunzime, dar asa, la vreo 2 metri, parca arata a acvariu tablou
arata extraordinar...
|
 |
|
Blue14 wrote: in scoala am avut numai profesoare prost pregatite.....
Acum zi tu "zau" ca nu stiau femeile / fetele alea sa puna cratima unde trebuie.
|
 |
|
ciprian wrote:I-ti dau eu niste griblura de aia de pus pe drum cu 70....  ..e mai ieftin decat matrix-ul..
si mai bun....
Daca aveai niste bitum racit, era ceva... asa, griblura zgarie geamul.
si uite asa, chiar s-a dus pe binga topicul 
|
 |
|
Nu vreau matrix, ca e scump, e 80 lei 
|
 |
|
Denitrate n-ai?
|
 |
|
koala wrote:Trebuie sa alegi cu inima, nu cu capul...
Pai tocmai asta e problema, ca ma indeamna dracul sa incerc sudamericani.
Dar nu stiu cum s-ar descurca cu duritate 18-20
|
 |
|
Salutare.
Se termina vara, asa ca ne apucam de bricolat, incepem su standul, apoi restul acareturilor (in sfarsit "se exista acordul proprietaresei de spatiu locativ").
Tinand cont de calitatatea apei din Constanta si de faptul ca nu vreau sa ma complic cu instalatie de RO, ce se preteaza mai bine, ce e mai usor de intretinut pe termen lung din punctul asta de vedere? Africani sau Sud-americani?
Bazinul (420L) va avea filtrare externa cu canistre, aproximativ 24 litri, iau in calcul spartura de lava sau piatra ponce.
Decor home-made, asta bineinteles in functie de tipul pestilor.
Inima trage spre sud-americani, in principal datorita faptului ca mai pot scapa si cate o planta-doua.
|
 |
|
o sa moara sculptorii de foame din cauza ta 
|
 |
|
kirucd wrote:Felicitari!
Acu' mai ramane sa pui bazinul pe picioare si sa iesi si tu cu fetele in oras
De unde fete la liceul lui, Telecom, bauiesc...
|
 |
|
prima poza e cardinal shrimp?
|
 |
|
Dupa o supradozare cu solutie Glutaraldehyda, a dat inapoi, mi-era sa nu o ia razna in tot acvariul.
Eu am folosit si folosesc in continuare, Vimi Accelerator, dar la fel de bine functioneaza si EasyLife Easy Carbo.
|
 |
|
autocorrect
|
 |
|
Si cubul ala se poate taia. Eu la betta dau doar artemia (doar asta mananca) si tai cubul ala in 8.
Greu, dar merge.
|
 |
|