[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Technics
Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Revenind totusi la intrebarea ta, nu cred ca este asa complicat incat sa nu il poti adapta pentru un filtru extern. Altfel decat un decupaj in partea din spate nu stiu ce ai putea face.
Daca chiar nu stii ce sa faci deschide un topic separat dar posesorii de estfel de acvarii nu sunt prea multi, asa ca ar fi mai bine daca ai pune si o poza cu partea din spate al capacului.
stefanp wrote:Schimburi cat mai dese de apa, de vreun 10 litri sa zicem.

Apa fiind tinuta in prealabil la declorinat 24 de ore sau tratata cu solutii gen Aquasafe.
Acest post cred ca a fost deschis pentru a se discuta avantajele si dezavantajele filtrelor JBL ... acum nu stiu ce fel de capac are acvariul tau si nu prea inteleg la ce modificari te referi. Daca nu are in partea din spate un decupaj special facut de producator pentru filtrul extern, faci tu acest lucru.
Se pare ca nu s-a nimerit prea bine momentul decat daca are cineva unul, altfel gasesti in Hornbach.
Ti-a luat cam mult timp sa te convingi de asta
Si in alta ordine de idei, mediile dedicate filtrarii bilologice se colonizeaza in cel putin 3-4 saptamani.
daniel12 wrote:Furcata... easy... am ajuns s-o citesc si p-asta.

Daniel, daca citeai cu atentie ce am scris nu faceai afirmatia asta, citez: Cu exceptia cabombei, plantele sunt easy ...
Eu, la fel ca tine incerc sa-l determin pe colegu' sa nu se arunce sa cumpere osmozorul dupa care poate sa constate ca nu duritatea era cauza principala.
Cu exceptia cabombei, plantele sunt easy, dar ce te faci daca totusi duritatea nu este principala cauza pentru care plantele tale se topesc?
1. poti lega 2 neoane de maxim 54w
2. la neoane t5 iti trebuie balast pentru t5
3. poti adauga un 965 si un 830(daca vrei sa accentueze culorile plantelor rosii) sau 2 neoane 865
P.S. am observat ca intrebi de neoane folosite, sfat: nu tegandi la cativa lei, cumpara neoane noi.
http://www.marbotrade.bizoo.ro/vanzare/cat/26729/balast-electronic/start-0/10/
In mod normal inainte sa cumperi pesti este recomandat sa te informezi despre condiitile care trebuiesc indeplinite, compatibilitati etc.
Daca v-a mai ramas la careva 2-3 fire de rotala vietnam as fi foarte recunoscator, caut de ceva timp si nu o gasesc decat in pachete cu alte plante.
Cu predarea nu o sa fie probleme, se paote face in Iasi.
Man, cerere de donatie nu se face, daca ai fi citit regulamentul ai fi aflat ... singurul lucru care il poti face este sa stai cu ochii pe rubrica donatii.
Culoarea maro este de la taninul eliberat de buturuga (si pe care il va mai elibera o perioada) si sa nu uitam ca inca esti in perioada de ciclare.
Dupa fiebere buturuga trebuia tinuta intr-un recipient cu apa o perioada de cel putin o saptamana cu apa schimbata cat mai des (chiar zilnic)
Ai doua variante: o lasi asa si o sa se limpezeasca apa dupa o perioada, ori o scoti din acvariu si o lasi intr-un recipient cum spuneam mai sus.
Uite aici un tabel cu compatibilitatile dintre cei mai intalnici creveti
Plante gasesti la donatii.
Avand in vedere ca esti incepator recomandarea mea este sa bagi in acvariu in functie de care iti place: guppy, molly, neoni, xifo.
Pe ce sta acvariu? are o pozitie cam ciudata sau mi se pare mie?
Bine ai venit, doar atat ai sa ne spui?
Gasesti plante fara pretentii de fertilizare chiar aici pe forum la rubrica donatii. Incearca si ai sa te convingi de frumusetea lor.
Femela

Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Go to: