[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Technics
Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Bine ai venit, vrem mai multe detalii si binenteles fotografii.
Corect, dovada ...
Asa cum spune si titlul, donez pui guppy cu varsta aproximativa intre 1 luna si 3 luni.
Detalii PM

Sunt rezervati, daca mai raman am sa postez.
ludwigia repens
echinodorus
anubias
si in general plante cu frunze mai groase.
Nu te poate ajuta cu asa ceva pentru ca nimeni nu iti ofera garantie la asa ceva, este riscant.
Presiunea pe care o suporta un stingator este mult mai mica decat cea suportata de o butelie CO2.
Sunt persoane care au facut asta, dar fiecare o face pe pielea lui.
Daca nu ai bani sa cumperi o butelie dedicata pt CO2 mai bine astepti pana stangi banii.
Daca ai fulgi, marunteste-i in palma si da-le cate putin.
Nu sunt pretentiosi si o sa-ti creasca fara probleme.
Salut si bine ai venit, vecinule.
Nu trebuie sa bagi femela cu masculul in maternitate.
Lasa-i liberi in acvariu si urmareste femelele cand incepe sa le creasca burta ca un balonas o iei si o bagi singura in maternitate.
Dupa ce ies puii o scoti si o bagi in acvariul comunitar.
Ai grija ca maternitatile care se gasesc in comert au laturile formate ca un grilaj cam rar pentru pui care pot iesi cu usurinta (acum depiinde ce model ai tu)
La inceput o sa fii entuziasmat, dupa care o sa se mai duca pentru ca lunar o sa faca pui si nu o sa ai ce sa faci cu ei. Dupa parerea mea este unul dintre cei mai prolifici vivipari.
Spor
Toate acvariile de serie sunt construite cu baza incastrata intre pereti, binenteles cu un considerent solid.
Da, cunosc aceste "tipuri" de tulburari, acum faceam referire la cea legata de ciclare care mergea pe drumul cel bun daca pot spune asa si deoadata a aparut acea tulburare.
Acum se pare ca a inceput sa se limpezeasca.
Bune ai venit si binenteles vrem fotografii.
Se pare ca si al doilea ramirez incepe sa prezinte aceleasi probleme ... cred ca o sa incep un tratament pentru toti pestii din acvariu.
Problema ramirezului a inceput sa se agraveze si se pare pana la urma ca il voi pierde ...
Apa a inceput sa se limpezeasca, se pare ca rabdarea in cazul de fata a fost ingredientul care lipsea.
O sa mai astept 2-3 zile sa vad cum se prezinta situatia.
Am inceput tratamentul separat cu Baktopur, astept acum sa vad evolutia.
kirucd wrote:Nu trebuia sa speli filtrul, nici macar in apa din acvariu, pina cand nu se incheia ciclarea. Si cum apa nu era inca
limpede e clar ca nu era incheiata ciclarea. Deci nu se poate spune ca l-ai deciclat pentru ca el inca nu era ciclat.
Ai facut masuratori ale parametrilor apei pe timpul ciclarii ca sa sti cand se termina ciclarea?

O zi buna,
Dragos

Stiu ca nu se spala buretii din filtru pana la incheierea ciclarii, dar am spalat doar unul din cei 4 bureti care chiar trebuia spalat pt ca era aproape imbacsit.
Teste am facut inainte de surpriza si chiar acum si apa este in limitele normale (atat cat imi poate arata un test JBL 6 in 1)
Marus wrote:Ce filtru si ce/cati pesti ai in el acum?

Filtrul este Aquaball 2212, pesti 2 ancistrusi, 2 neoni, 2 guppy, 2 pomacea.
Neonii si guppy fiind pusi aseara inainte de a vedea surpriza cu albeata din apa.

Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Go to: