[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Technics
Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
petrutz2003 wrote:pana la urma pentru a mari debitul, pot schimba furtunele originale de la JBL e 901 gl cu altele mai groase?
Fara probleme.
Cumpar Neritina natalensis sp. "Zebra"
Ma intereseaza exact ce se vede in fotografie.
Intr-adevar rcs sunt rezistenti la temperaturi mai ridicate de 28-30 de grade, dar nu pentru perioade indelungate.
O intrebare totusi, sigur ai 31 de grade acum? pentru ca daca este adevarat ma gandesc in toiul verii cam ce temperaturi o sa ai tu in acvariu ... sigur incalzitorul nu este cel care a ridicat astfel temperatura? (vreo defectiune sau poate ca l-ai dereglat)
Vrem si continuarea.
Asa cum spune si titlul cumpar lampa 4x54W, doar in stare foarte buna fara interventii, inovatii sau alte modificari.
Man, sau poate ca totul este atat de ok incat nimeni nu are nimic de criticat
- acvariu 180 litri (100x40x45)
- rama sustinere acvariu
- autocolant negru
- capac original dotat cu 2 x 30W T8 si 2 x 39W T5
- rama sustinere
- 2 coolere de 8 cm
- filtru intern Aquaball 2212 (folosit 3 luni)
- incalzitor Jager 150W
- termometru

Bonus se ofera stand culoare wenge, inaltime 75 cm

Pretul pentru intreg pachetul este 600 lei

Stare foarte buna

NU se vand separat!

Detalii PM.
Dragut acvariul, incearca sa lasi ceva mai vizibile pietrele din spate.
akos09 wrote:
La no3 daca pui doza recomandata nu poti citi calumea valoarea pentru ca nu se vede bine prin solutie.Din aceasta cauza multa lume pune doar jumatate din doza recomandata ca sa se poata citi mai usor.

Pentru o citire mai usoara este suficient sa inclini usor sticluta pana ce reactantul 1 care nu s-a dizolvat se duce in lateral, astfel vei putea sa corelezi foarte usor culorile testului.
Bine ai venit si poze ...
Cel mai potrivit pentru acest acvariu este filtrul cascada, nu creaza curenti asa mari si nu este nici scump.
mariachi wrote:eu nu iti recomand testele de genul 6 in 1 sau 5 in 1 ci cele cu picaturi care mi se par mai eficiente !

Nu sunt deloc asa de eficiente, sunt facute doar ca sa ai o idee despre parametri apei, dar pentru o masuratoare mai exacta cele mai eficiente sunt cele dedicate.
gremlin27 wrote:la intrebarea cu polistirenu nu am primit un raspuns concret inca, nu are nimeni vreo idee imi ridica sau nu substratu?

Ti-am raspuns eu, ca trebuie sa-l lipesti!
Stimabile, stii ceva? O sa ma abtin de la aberatii sau filozofii, iti urez bafta.
1. daca chiar vrei sa pui polistiren trebuie sa-l lipesti cu silicon.
2. lemnele trebuie sa le pregatesti inainte de introducerea in acvariu : fierte 2-3 ore in apa cu sare grunjoasa dupa care tinute 1-2 saptamani intr-un recipient cu apa schimbata aproape zilnic, asta pentru eliminarea taninului si eliminarea eventualilor paraziti.
Realizezi ce inseamna 6x24w la un acvariu de 60 litri?
Ce filtru ai? Cum este pozitionat? Posteza o fotografie pentru mai multe detalii.
Cum mentii toninele? Le tunzi sau le tai varfurile si le replantezi?
Salut, vezi ca ai trecut peste unele etape printre care este si locatia din profil, care te poate ajuta.
La o cerere ca asta poti merge la un pet shop, daca esti din Bucuresti iti spun si unde sa te duci sa-i cumperi.
Kuja wrote:O intrebare :

Se potriveste un rotor de jbl 1500 la un jbl e900?

Nu.

Forum Index » Profile for Technics » Messages posted by Technics
Go to: